Şimdi Ara

Ankara'nın en güzel semti(Mahallesi) sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
34.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Orijinalden alıntı: berkebasar

MAMAK

Hocam tamam Mamak oyle cok kotu bir yer degil de en guzel semti de diyemeyiz

Bence Cayyolu, Besevler, Bahcelievler... Ve Batikent in bazi kesimleri de gayet yasanilasi ve guzel yerler

Alıntıları Göster
    Çinçin

• quote:

Orijinalden alıntı: karenjanov

Demet

Alıntıları Göster
    imrahor diyorum ben

Ankara dünyadaki en dandik şehirlerden biridir.
  • quote:

quote:

MAMAK

Bence Cayyolu, Besevler, Bahcelievler... Ve Batikent in bazi kesimleri de gayet yasanilasi ve guzel yerler

hocam zaten angarayı 3 kere görmüşlüğüm var haberlerde falan gördüm olaymı ne olmuş bu yüzdende arkadaş var okulda mamaklı diye dalga geçiyorum yoksa bildiğimden değil

• quote:

quote:

quote:

MAMAK

hocam zaten angarayı 3 kere görmüşlüğüm var haberlerde falan gördüm olaymı ne olmuş bu yüzdende arkadaş var okulda mamaklı diye dalga geçiyorum yoksa bildiğimden değil

Alıntıları Göster
    GOP, Esat

• quote:

Orijinalden alıntı: lllldbllll

GOP, Esat

Alıntıları Göster
    Hıdırlıktepe,çalışkanlar,yenidoğan, örnek,doğantepe,demet,aktaş,yahyalar,bağlar,telsizler gibi nezih semtlerimizi de unutmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lllldbllll

GOP, Esat

Alıntıları Göster
    Sakin memur kesimi yaşlı insanlar istiyorsan Yenimahallede ragıptüzün mah. civarıda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunun İçin Üye Oldum -- 11 Şubat 2013; 16:32:30 >
  • 20 senenin hatrına Bahçelievler diyorum.

• Bahçeşehir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

20 senenin hatrına Bahçelievler diyorum.

Ayrancı'da çalışıyorum,Elvankent 14.Cad.'de oturuyorum.İkisi de güzeldir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Ayrancı'da çalışıyorum,Elvankent 14.Cad.'de oturuyorum.İkisi de güzeldir..

Alıntıları Göster
    söğütözü, çukurambar o taraf güzel. Yenimahallede oturuyorum ulasım rahat ama park yeri sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

20 senenin hatrına Bahçelievler diyorum.

Sincan

Şaka

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn~

Sincan

Şaka

Alıntıları Göster
    Tabiki ümitköy

• yaşadığım yer sebebiyle ayrancıyı çok severim.
    dogdugum yer sebebiyle bahceliyi cok severim.
    genel olarak da tunalı ve cayyolu civarini cok severim ama cayyolu bazen lükse kaçıyor, tunalı hem evime yakın.
    Cukurambar ise en fazla abartildigini dusundugum semttir ve gereksiz pahalıdır, benim icin hicbir cekiciligi yoktur.

Kısaca :

ayrancı > tunalı > bahceli > cayyolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 11 Şubat 2013; 16:55:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

yaşadığım yer sebebiyle ayrancıyı çok severim.
    genel olarak da tunalı ve cayyolu civarini cok severim ama cayyolu bazen lükse kaçıyor, tunalı hem evime yakın.
    Cukurambar ise en fazla abartildigini dusundugum semttir ve gereksiz pahalıdır, benim icin hicbir cekiciligi yoktur.

Kısaca :

Keçiören Bağlum'dayım fakat Batıkent-Beşevler favorim.
  • Ankarada tekdir GAZİ MAHALLESİ

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Ankarada tekdir GAZİ MAHALLESİ
    gazi mahallesi, batıkent carrefoursa civarı mahalleyi tam bilmiyorum , oran, balgat , keçiörendede subayevleri diyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

yaşadığım yer sebebiyle ayrancıyı çok severim.

Kısaca :

çukurambar iyidir. yenimahalle ve keçiörenden uzak durun sincan mamak felan bunlardan da uzak durun. yenimahallede bir batıkent iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-J-Jamiryo

çukurambar iyidir. yenimahalle ve keçiörenden uzak durun sincan mamak felan bunlardan da uzak durun. yenimahallede bir batıkent iyidir.

Alıntıları Göster
    1- Or-an
    2- Çukurambar
    3- Çayyolu / Ümitköy
    4- Cevizlidere
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokobash

1- Or-an
    2- Çukurambar
    3- Çayyolu / Ümitköy
    4- Cevizlidere

Alıntıları Göster
    Üniversiteyi kazandığımdan beri Oran'da kalıyorum, ev orada (msb loj.) okul aşti'nin orada.. Hiçbir yeri gezme imkanım olmadı, evden okul, okuldan ev. Oranda tam olarak ne var Şu ulaşım çilesi beni yoruyor. Kızılaydan bir gün 20 dk'de geliyorum bir gün 50 dk. Trafiği olan hiçbir şehir güzel olamaz bence. Yolda geçen süre şehrin güzelliğini bitiyor, sıkışık trafik.. Büyük şehir sıkıntı yeminle, bir yerden bir yere gitmek zulüm..

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Üniversiteyi kazandığımdan beri Oran'da kalıyorum, ev orada (msb loj.) okul aşti'nin orada.. Hiçbir yeri gezme imkanım olmadı, evden okul, okuldan ev. Oranda tam olarak ne var Şu ulaşım çilesi beni yoruyor. Kızılaydan bir gün 20 dk'de geliyorum bir gün 50 dk. Trafiği olan hiçbir şehir güzel olamaz bence. Yolda geçen süre şehrin güzelliğini bitiyor, sıkışık trafik.. Büyük şehir sıkıntı yeminle, bir yerden bir yere gitmek zulüm..

Alıntıları Göster
    Batıkent güzel yer nezih

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.