< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.CanKURU08 -- 4 Aralık 2020; 22:29:56 > |
Ankara notebook tamiri tavsiye (2. sayfa)
-
-
Google da bilgisayarcın yaz. bilgisayarcin.com geliyor. Adamlar on numara iş yapıyor. Oğlumun laptop ekranı kırılmıştı. Bir mesajla geldi evden aldılar hem uygun fiyata hem de kısa sürede problemi çözdüler. Kazanacaksa böyle esnaf kazansın. Ankara da bilgisayar tamirci tavsiyesi arıyorsan kesinlikle tavsiye ederim. Kendilerine de teşekkür ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el.aciz -- 16 Mart 2021; 21:2:27 > -
Merhaba,
Bu platformda işletmemiz hakkındaki övgü ve tavsiyeniz bizi gururlandırdı. Ankara bilgisayar tamircisi tavsiye yorumunuza layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Ankara bilgisayar tamiri, dizüstü bilgisayar, ikinci el laptop, ikinci el dizüstü bilgisayar ihtiyaçlarınıza en iyi ve en ucuz bilgisayar fiyatları sunmaya devam edeceğiz. Umarız oğlunuz, tamir hizmetimiz ve bilgisayarından memnun kalır. bilgisayarcin.com her zaman hizmetinizde. Sağlıklı ve iyi günler dileriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sistemarjin -- 16 Mart 2021; 21:27:36 >
-
Reklam alanına dönmüş.Gerçekten forum üyesi arkadaşlardan notebook tamir ettirip önereceği bir servis var mı?Notebook siyah ekran verdi çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor.Ram i çıkardım ram olmadığı için ses çıkaran bilgisayara anakart arızası var diyor istanbulda bir servis ya güzel kardeşim bozuk anakart ram ın olmadığını nasıl algılıyor?Cevap yok.Malesef işini hakkıyla yapıp vurgun yapmadan dürüst bir yer bulana kadar bekleyeceğim.Daha önceden yedek yeni bilgisayar almıştım 10 yıl olduğu için Lenovo G580 bilgisayarıma.Reklamsız dürüst iş yapan yerler olursa yazalım fakat yeni üyelik açıp reklam yazılan mesajları dikkate almıyorum.Rabbim hepimizi dürüst ve iş ahlakı olan insanlarla karşılaştırsın.Bilgisayar içinden parça söken mi dersin kaliteli parçaları alt kaliteyle değiştiren mi dersin bir sürü yanlış iş yapan firmaları gördüm bu nedenle emin olmadan iş yaptırmak istemiyorum.
-
Ankara da notebook um için güvenebileceğim bi ilgisaysrcı lazım ssd ve ram değişimi yaptırıcağım forum forumluktan çıkmış reklam alanına dönmüş lütfen yardımcı olun ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunun için bir liste var ankara en iyi bilgisayar tamiri konusunda
ankara'nın en iyi listeleriAnkara’daki En İyi Bilgisayar Tamir Servisleri - Ankara'nın En İyi Listelerihttps://www.ankaraeniyi.com/ankaradaki-en-iyi-bilgisayar-tamir-servisleri/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X