Şimdi Ara

Ankara ÖSYM Merkez bilen varmı? (ALES Sonuç Belgesi (Kayıp) Çıkartma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
19.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çok yakın bir arkadaşımın ALES sonuç belgesi postada kayboldu. Şimdi yenisini çıkartmamız gerekiyor ve zaman çok kısıtlı. İstanbul'da ki ÖSYM bürolarına başvursak sanırım uzun bir süre yaklaşık 15 gün kadar belge çıkıp gelemiycek çünkü; büro ösym ye dilekçeyi göndericek ösym belgeyi çıkartıp tekrar postalıycak.. Bu süreyi kısaltmak için direk ÖSYM merkeze gitmeyi düşünüyorum. Kendisi özel nedenlerden gidemiycek onun adına arkadaşı olarak dilekçesini ve dekontunu ben götürücem maksat iyilik insanlık ölmedi dostumuz sonuçta Ama şimdi aklım karıştı Ankara'yı hiç bilmiyorum trenle gelsemmi daha iyi olur yoksa otobüslemi?? ÖSYM merkeze nasıl giderim web sitesinde baktım ulus-ösym arası servisler varmış fakat ulus neresi? Otobüse binsem nerde insem daha kolay zahmetsizce giderim? Yada trene binsem?
    Şu koca İstanbul'u avcumun içi gibi bilirim fakat gel gelelim iş Ankara olunca hiçbir bilgim yok sadece 1 kere gitmiştim gezmek için daha önce hatırlamıyorum bile... Tanıdıkta yok işin kötü yanı orda...
    Ayrıca varmı daha önce kayıp belge çıkartan ösymden bu şekilde prosedür nasıl işler nasıl davranırsak daha çabuk belgeyi çıkartabiliriz söylerseniz çok memnun olurum
    Neyse biraz uzun oldu ama açıklamak istedim kusura bakmayın, yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• yardım lütfen
  • valla ben sürekli dikmenden 100. yıla arabayla giderim.
    Önceleri yoktu simdi güzel bir binanın tepesinde
    kocaman
    ÖSYM yazıyor ablemiyle beraber.

Merkez oldugunu düsünüyorum.
    Kızılaya git.güvenparka git.ordan 100. yıl dolmuslarına bin.
    seni indiriler.
    Ama o binadaki ösym merkez mi ne işe bakıyor hic bir bilgim yok.
    En azından bi oraya git orası degilse bile seni gidecegin yere yönlendiriler
  • Çok teşekkürler
    İşte Ankara'yı biraz bilsem sorun yokta hiç bilmiyorum. İnsan nasıl yapıcam edicem diye düşünmeye başlıyor. ÖSYM binaları BİLKENT/ ANKARA daymış öyle yazıyor sitede. (YÖK binalarının hemen yanında)
    Buraya gitmem gerekiyor benim sanırım. Yokmu daha önce sınav sonuç belgesi çıkartmak için uğraşan deneyimi olan arkadaşlar.
    Bi akıl verseniz eğer burdan ÖSYM bürosundan başvurursam çabuk çıkarsa sorun yok gitmeme gerek yok ama çabuk çıkmazsa 15 gün uzun bi süre gitmem lazım sözüm var.. Bilgilerinizi bekliyorum

Saygılar,
  • önce arayıp belgeyi sana verip vermeyeceklerini sor istersen boşu boşuna gitme oralara öyle bir ihtimal de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 3 Temmuz 2008; 23:23:53 >
  • Hee dogru simdi bilkent deyince hatırladım.
    Merkez bilkentte.
    Daha önce öss soruları nerde yazılıyor falan diye bi hocamla konusmustuk
    oda bilkentin icin de baya korunaklı ösym nin merkezinde demisti.

Bilkente kızılaydan güven park otobüs duraklarından en bastaki otobüse binerek gidebilirsin.Fakat o en bastaki duraktan ümitköy arabalarıda kalkıyor
    otobüse binerken sor bilkent mi diye.Ya da otobüsün yanında ve ön tarafında kayan yazıyla yazar BİLKENT diye.
    Tam karsısında EGO kartı satan kücük büfe var ordan 2 lik tam al bin bilkent otobüsüne git..
    Binin ösym merkezine gidecem falan dersen yardımcı olacaklarını sanıyorum

Umarım kolayca cıkar belge
  • @gollory arkadaşım belgeyi bana vermiycekler zaten ben sadece arkadaşın dilekçesini ve banka dekontunu götürüp teslim edicem belge evine postalanıcak onun, o yüzden sorun yok çok teşekkürler.

@subsonic çok teşekkürler bende o verdiğin adrese baktım daha önce ama ulusa nasıl giderim servis çok ters bana sanırım zaten bilmiyorum da Ankara'yı.

@Dallassimo arkadaşım çok teşekkür ederim ayrıntılı anlatımın için kafamda az çok şekillendi nasıl gideceğim.

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için...
  • bu arada kaç aldın,bu sene puanlar mı çok bana yuksek gıbı geldi aldıgım puan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.