Şimdi Ara

Ankara oto ekspertiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar nasip olursa 2012 model audi a3 alma niyetim var.Ekspertizi doğuşta yaptırmak istedim adam 520 lira + kdv deyince geri adım attım acaba önerebileceğiniz kaliteli bi ekspertiz var mı ankarada teşekkürler.

• Ben sahsen ankamall un arka tarafindaki biyere yaptiriyorum yillardir. Kaporta motor yuruyen aksam frenler hepsi check ediliyor. Ismini hatrlayamadim dukkanin ama emniyetin plaka basim atolyesinin hemen yani, tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DynoMoss'u tavsiye ederim. Şimdiye kadar hep kendileriyle çalıştım, işlerinde çok titizler. Aracı lifte kaldırıp altındaki en ufak yağ kaçağına kadar bilgi verirler. Fiyatları da 80TL, ama fazlasıyla hakediyor
  • Soru cok once sorulmus ama konuyu okuyanlarin faydalanmasi icin yaziyorum ankara erciyes is merkezinde nokta oto ekspertizi tavsiye ederim. Iki gun once bir arac goturduk cok iyi baktilar ayrica aracin gecmisini de arastirip rapor olarak cikardilar. Aracin pert kaydi oldugunu soylediler biz de aractan vazgectik. 5664e mesaj attigimizda pert gorunmuyordu sagolsunlar pert arac almaktan kirtardilar bizi. Arac alacaklara burayi tavsiye ederim. Fiyati da sorgulamalar dahil 100 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krandei kullanıcısına yanıt
    hacı tam yeri neresi? ben de duymuştum ama gitme fırsatım olmadı. bilgisayar çıktısı şeklinde rapor veriyorlar heralde üzerinde oynama yapılamıyor bu sayede.
  • iskitlerde bir tane var tavacı fettah ustanın çaprazında otokar yetkili satıcısının yan tarafında naci bakır işmerkezi olarak geçiyor sanırım. bir tanıdık götürmüştü bir aracı 100 tl ye herşeyine bakıyorlar. iyiki götürmüş araç hatalı çıktı vazgeçmişti almaktan. 100 tl den çekinseydi elinde patlıcaktı araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

hacı tam yeri neresi? ben de duymuştum ama gitme fırsatım olmadı. bilgisayar çıktısı şeklinde rapor veriyorlar heralde üzerinde oynama yapılamıyor bu sayede.

Yildiz sanayi sitesinin karsisinda, ana caddede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O deilde iskitlerdeki hyundai test merkezine gitmeyin, 1.4tdci 68beygir araci 85beygir cikarttilar,neymis turbo oldugu icin yuksek cikarmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 4 Aralık 2015; 3:11:52 >
  • İvedik OSB de Garantili Arabam Genel Merkezi var arkadaşlar eski 21.cadde 4x4 araçlar için dyno testi de yapılıyor.
    Türkiye de Oto Ekspertiz de Lider firma Standart Paketi 150 TL ye yapıyorlar verdiniz paraya değer  Ankara oto ekspertiz
  • Ankarada araç alıp eğer ekspertiz yaptıracaksanız.

www.ankaraotoekspertiz.com.tr

Yaptırım Derim Tavsiye Ederim işlerinde en profösyönel ve tarafsız ve güvenilir hizmet vermekteler...

• Konu geçmiş ama bu arkadaşlara bir minnet borcu olarak yazmak istedim . beni pert arabadan kurtardılar. bir yere götürdüm ön kaput değişti ve sağ sol çamurluk boyalı dendi. Pek içim rahat etmedi . giderken bu googledan bir arama daha yaptım ankara oto ekspertiz yazdım. ilan vermişlerdi en başta duruyorlardı aslında öyle paralı ilan verenlere çok gitmem ama nebilim bu firmaya isminden dolayımı nedir bilmiyorum güvendim ve gittim. Gerçekten arabanın tramerinden tutun bütün elektrik , elektronik ve motor teslerine kadar bir çok şey yaptılar. En son tramer testinde arabanın önden tamamen gidik olduğu ortaya çıktı . O günden sonra bütün arabalarımı bu arkadaşlara götürüyorum . Web sitesi adresini veriyorum isteyen arkadaşlar iletişimine basarak ulaşabilirler. Ankara'da Garanti Oto Ekspertizhttps://ankaraotoekspertiz.gen.tr/

• quote:

Orijinalden alıntı: erginakdogan

Konu geçmiş ama bu arkadaşlara bir minnet borcu olarak yazmak istedim . beni pert arabadan kurtardılar. bir yere götürdüm ön kaput değişti ve sağ sol çamurluk boyalı dendi. Pek içim rahat etmedi . giderken bu googledan bir arama daha yaptım ankara oto ekspertiz yazdım. ilan vermişlerdi en başta duruyorlardı aslında öyle paralı ilan verenlere çok gitmem ama nebilim bu firmaya isminden dolayımı nedir bilmiyorum güvendim ve gittim. Gerçekten arabanın tramerinden tutun bütün elektrik , elektronik ve motor teslerine kadar bir çok şey yaptılar. En son tramer testinde arabanın önden tamamen gidik olduğu ortaya çıktı . O günden sonra bütün arabalarımı bu arkadaşlara götürüyorum . Web sitesi adresini veriyorum isteyen arkadaşlar iletişimine basarak ulaşabilirler. Ankara'da Garanti Oto Ekspertizhttps://ankaraotoekspertiz.gen.tr/

csb

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.