Şimdi Ara

Ankara Paintball

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'daki paintball alanları ve kullanılan silahlar...

• 06 paintball

adres: Çankaya Mühye köyü

web:www.06paintball.com

tel: 0312 438 25 19

saha: 14.000 m2 tesis 9.000 m2 içinde 2 katlı tuğla fabrikası olan oyun alanı ve mangal piknik alanı

silah: tippmann uzun namlu M16 bravo one elite
  • merhaba biz paintball için gelmek istiyoruz ama rezervasyon yaptırmamız gerekiyormu acaba? bide çok can yakıyormu mermiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: barka

merhaba biz paintball için gelmek istiyoruz ama rezervasyon yaptırmamız gerekiyormu acaba? bide çok can yakıyormu mermiler

Rezervasyon yaptırmanız gerekir evet. Canınız acımaz çünkü korumalı elbise kask ve gözlükte veriyorlar. Alana bende baktım çok güzel 7ye 7 kadro kurabilirsek bizde gitmeyi düşünüyoruz tam savaşmalık yer büyük alan ve saklanacak yer çok
  • 06 paintball geçen gün ordaydık alan cok güzel saha gerçekten oyunu hissetiriyo ekipmanlar cok yeni silahları ikinci olarak biz kullandık çok memnun kaldık tavsiye ederim
  • memnun kalmanıza sevindik ekipmanlar eskimeden yine bekleriz bu arada fotoğraflarınızıwww.facebook.com/06paintball dan alabilirsiniz teşekkürler
  • Bende isterim oynamakta gidecek birileri yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de gelmek isterdim aslinda dh bulusmasi seklinde de duzenlenebilir.Hem bulusma olur hem de eglenmis oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fikir güzel.. dh için sonsuz rezerve...
  • arkadaşlar paintball öncesi veya sonrasında mangal keyfi başladı mangal kömür tabak çanak bizden sadece etinizi getirin yeter fiyatı ne kadarmı? bide paramı alacaktık
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06paintball

arkadaşlar paintball öncesi veya sonrasında mangal keyfi başladı mangal kömür tabak çanak bizden sadece etinizi getirin yeter fiyatı ne kadarmı? bide paramı alacaktık

Güzel bir etkinlik DH buluşması olursa kesinlikle orda olacağım, hem DH deki değerli arkadaşları görmek istediğim için hemde o eşsiz paintball savaş alanını görmek istediğim için.

Bu arada replika olarak hangi markanın modelleri mevcut elinizde?
  • eskiden cepanın altında vardı tutmadı kapattılar
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Ankara Paintball sahaları nda genellelikle sadece costum 98 bulunmakta fakat bizim sahamızda tippmann m16 elit modeli veya tippmann costum 98 ile oyuna girebilirsin tabiki tercih senin. Paintball Ankara da gelişsin diye uğraşıyoruz birkaç arkadaş fakat çok büyük sermayeler dönüyor biraz daha popüleritesini arttırabilirsek her oyuncuya tüfeğin yanında belinde taşıyabileceği tippmann tipx model silahlar da vermeyi düşünüyoruz bakalım hep beraber göreceiz... bu arada silahların resimlerinidewww.06paintball.com dan bakabilirsin.
  • Merabalar 06 paintballu çok duydum ve gelmek istiyoruz ama en az kaç kişi olmak gerekiyor?
  • en az 6 en fazla 40 kişi ile gelebilirsiniz...
     Ankara Paintball
  • Ankara'da nereye giderseniz gidin Paintball için SAKIN ola Bilkent Arena denen yere gitmeyin.
    İşte nedenleri;

1. Yer Bilkentte değil Beytepe Köyünde Bilkent'in adını kullanarak prim yapmaya çalışan bir yer.
    2. İşletme sahibi olan adamlar dengessizin önde gideni.
    3. Paintball oynanan Mekan son derece kötü, siperler lahım çukuru gibi adeta.
    4. Maskeler kafanızı ve suratınızı kapatmıyor. Bu oyun için son derece TEHLİKELİ!!
    5.Kamuflajlar yıtık, üzerinize olmuyor, dar ve çizmeler bir işe yaramıyor. Bizim grupta herkesin ayaklarının içi çamur doldu.
    6. Adamlar şunları yaparsanız " ayağınıza biz sıkarız." diyecek kadar KEKO.

Sonuç olarak mekan kötü, muamele berbat, fiyatlandırmada şaibe var.

Arkadaşlarınla bir organizasyon yapıp hiç eğlenemeden verdiğin paraya ve zamana yazık etmek istiyorsaan sen de git BİLKENT ARENAya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.