Şimdi Ara

Ankara tıp ? Marmara tıp ? Ankete gelin :) böyle kapışma görülmedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Ankara tıp ? Marmara tıp ? Ankete gelin :) böyle kapışma görülmedi

(En Son Oy Tarihi: 22.7.2017)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokenim

İyi bi araştır bence kardeşim

Araştıracam hocam :)

• Büyük kapışma :D

• Marmara derim ben acikcasi cunku ankarada asiri zorluyorlarmis internluk cok zormus

• quote:

Orijinalden alıntı: pembeterlik

Marmara derim ben acikcasi cunku ankarada asiri zorluyorlarmis internluk cok zormus

Hocam tus başarıları hakkında bildiğiniz var mı teşekkürler şimdiden

• Tus kisisel birsey diyorlar ama internken falan bu kadar zorlayinca ankara tiplilari tusa vakti kalmiyormus ve ordaki hocalar biz uzman doktor degil pratisyen hekim yetistiriyoruz diyorlarmis tabi bu dogruda olmayabilir emin degilim rehber hocam bana sana hacettepeyi,gaziyi tavsiye ederim ama ankara tipi hayatta tavsiye etmem demisti gereksiz zor ve ordan mezun ogrencilerim ilk yillarinda kazanamiyor tusu demisti

• son tus 1. si ankara tiptan cikti.

• hocam ben de önce Marmara istiyordum sonra ankaraya karar verdim simdi Gazi tıpı yazacağım sıralamam 3703
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRuK.aTg

hocam ben de önce Marmara istiyordum sonra ankaraya karar verdim simdi Gazi tıpı yazacağım sıralamam 3703

Aynı ben işte hocam :) ben gazi düşünmüyorum ama

• hocam foruma bakıyorum da bayağı çalısıyosun bu konuda nereye gitsem senin açtığın konular var Allah pişman etmesin umarım ankara tıpta mutlu olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRuK.aTg

hocam foruma bakıyorum da bayağı çalısıyosun bu konuda nereye gitsem senin açtığın konular var Allah pişman etmesin umarım ankara tıpta mutlu olursun.

Hocam belli değil yaa daha seçim yapmadım marmarada da gönlüm var :) bi kaç konu vardı evet ramazan olunca düşünmeye vakit bol oluyo bi danışayım diyorum sağol :)

• 2.6k ile ankara tıp yazacağım. Bence aütf alır, içine sinene kadar araştırmalısın. Umarım alacağın karar seni mutlu eder

• quote:

Orijinalden alıntı: sena'

2.6k ile ankara tıp yazacağım. Bence aütf alır, içine sinene kadar araştırmalısın. Umarım alacağın karar seni mutlu eder

İnş.

• Up

• Şimdi ikisi de köklü ve iyi üniversite olduğu icin herhangi birini seçsen de çok fazla fark olacağını sanmıyorum .Ankara için zor diyorlar kime sorsam. marmara ing ve eğer yurtdısı düşünüyorsan marmarayı düşün derim, yurt işi sorun değil bence koskoca istanbulda yurt mu kalmadı? Şu anda marmarada okuyanların çoğu yurtta kalıyor sonuçta. Ama sen bilirsın hocam tabi, sonuçta okuyacak olan sensin:)

• quote:

Orijinalden alıntı: drnjr

Şimdi ikisi de köklü ve iyi üniversite olduğu icin herhangi birini seçsen de çok fazla fark olacağını sanmıyorum .Ankara için zor diyorlar kime sorsam. marmara ing ve eğer yurtdısı düşünüyorsan marmarayı düşün derim, yurt işi sorun değil bence koskoca istanbulda yurt mu kalmadı? Şu anda marmarada okuyanların çoğu yurtta kalıyor sonuçta. Ama sen bilirsın hocam tabi, sonuçta okuyacak olan sensin:)

Kapat kapat bende nerde acaba diyodum bizimki ses çıkmayınca :p

• ee fikir sordun cevapladık hocam:)
  • ankara tıp daha kaliteli bence ama istanbulluysan marmara ankaralıysan ankara yazmanı tavsiye ederim aynı bişeyin laciverti 2 side :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: drnjr

ee fikir sordun cevapladık hocam:)

Hocam demek hmm tajaj görüşürüz

• Kapışmaya bak bee :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.