Şimdi Ara

Ankara tıp mı odtü ee mi?(anket içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mühendisliğe de ilgim var ama sanki tıp meslek olarak daha ağır basıyor gibi bi de odtü olunca insan bir daha düşünüyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmamalıydı O kullanıcısına yanıt
    O konuda bizim diyebileceğimiz bişey yok otur düşün iyice hangisini istiyorsun diye sonra geleceğini karartma ne zaman mesleğinden pişman olsan keşke diğerini yazsaydım dersin iş garantisi felan düşünme o sıralamayı yaptıysan mühendislikte de başarılı olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

tıp için hiç rahatını bozma kardeşim.eğitim çok fark etmez.zaten tusu geçeceksindir.işinde bu seviyedeki nerden mezun olsan aynı.

ha ege trde en çok kadaavrası olan ünidir. bu senin eğitimin için avantaj.ama eğitimi zor.

cerrahpaşanın eğitimi rahattır tusa daha rahata hazırlanma imkanın olur son sene nöbetlerle öldürmezler swni ege tam tersi.

ha ama rahat eğitim tıpta ne kadar iyi tartışılır.

benim önerim ise ankarada kal. tıp ta olur mühde .onu sen ailenle karar ver ilerde hangisiyle mutlu olursun.

edit: ailenle rahatsan kal.ama ailen baskıcıysa kaç üni hayatı önemli.

birde yorumlar için ekşi sözlüğe bak orda hangisibe daha pozitif bakıyorlar görürsğn.

Sonunda farklı bi yorum :D ben de senin gibi düşünüyorum ama insanlar da kafamı karıştırıyor hani haklı yanları da var. Çok sağol düşüncelerin için

• Tip yazacaksan ankara tabiki.

Ama bana kalsa odtu eee yazardim.

• Haklısın umarım doğru kararı verebilirim. çok teşekkür ederim düşüncelerin için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

Tip yazacaksan ankara tabiki.

Ama bana kalsa odtu eee yazardim.

Ankarada kalma açısından mı öyle dedin yoksa ankara tıp da iyi midir diğerleri kadar

• Ankara tip oldukca kaliteki bi okuldur. Tus basarilarini inceleyebilirsin. Sen de biliyorsundur ankaradaki sihhiye bolgesinde 4-5 tane buyuk hastane bulunur ve ordaki vaka cesitliligini turkiyede baska hicbir yerde bulamazsin.

Ayrica ankarada ailenle oturmak varken istanbula gitmek de pek mantikli olmaz bence.

Ama bence odtu eemi tekrar dusun.

• Tercihler 10 gün sonra kapanacak tıp yada mühendislik daha karar vermedin mi

• Çok sağol ihtiyacım olan yorumlardan biriydi :D odtü ee de yazmassam içimde ukte kalacak gibi ama birinden birini seçmek zorundayız

• Tıp

• g@riban kullanıcısına yanıt
    On gün az mı :D ikisi de gelse mutlu olurum o yüzden kararsızım

• Vays tıpçılar el koydu galiba duruma tıp öne geçti çekişme devam ediyor

• Amcam odtu ee mezunu hayvan gibi para kazaniyo bence muhendislige yatkinsan odtuyu kacirma bu ulkenin iyi muhendislere ihtiyaci var

• Karpuz mu salatalık mı? Aynı hesap. Yahu kardeşim o sıralamaları çıkarıyorsunuz ama bir gram İdeal yok mu? Yani gerçekten Tıp ile mühendislik arasında kaldıysan ne diyelim? Iki tane mühendislik arasında kalırsın boynum kıldan ince. Ama bu nedir be?

• quote:

Orijinalden alıntı: bbggyy

Amcam odtu ee mezunu hayvan gibi para kazaniyo bence muhendislige yatkinsan odtuyu kacirma bu ulkenin iyi muhendislere ihtiyaci var

Niçin böyle yapıyorsunuz :D gerçekten yazasım var ama bu zamana kadar hep tıp düşündüm ve en önemlisi istedim ani karar değişikliği kötü sonuçlar doğurur diye korkuyorum

• Nihilous kullanıcısına yanıt
    İnsanın ideali tek bir yönde olmayabilir bu zamana kadar hep tıp istedim ama fiziğe de hep ilgi duydum ve iyi bir mühendis de olmak isterim. Bence yanlış düşünüyorsun eminim benim durumumda birçok insan vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Olmamalıydı

quote:

Orijinalden alıntı: bbggyy

Amcam odtu ee mezunu hayvan gibi para kazaniyo bence muhendislige yatkinsan odtuyu kacirma bu ulkenin iyi muhendislere ihtiyaci var

Niçin böyle yapıyorsunuz :D gerçekten yazasım var ama bu zamana kadar hep tıp düşündüm ve en önemlisi istedim ani karar değişikliği kötü sonuçlar doğurur diye korkuyorum

Acikcasi bence artan tip kontenjanlarini dusunursek ileride tip simdiki kadar iyi durumda olmayacak (maas ve is bulma konusunda) bence ulkemizde ciddi anlamda nitelikli muhendis eksigi var tabi soracagin cogu insan klasik olarak tip diyecektir. İkiside guzel okullar guzel bolumler. Su noktada sen en cok hangisinden mutlu olacaksan onu secmelisin

• bbggyy B kullanıcısına yanıt
    Haklısın teşekkür ederim düşüncelerin için ;)

• Arada kaldıysan tıp yazmamalısın bence.

• Olmamalıydı O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim biraz kafani karistirmis olabilirim kusura bakma:D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.