Şimdi Ara

Ankara tıp vs Çapa tıp (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
3.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çapa çok fazla hoca kaybetti, yerine kimler dolduruldu tahmin edersin, zaten hasdala da taşınacaklar. Ankara Tıp daha da bilimsel ve güçlü kadroya sahip bir okul. Çapanın tek avantajı istanbulda olması ötesi yok.

• LASTDOCTORO L kullanıcısına yanıt
    :d

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Arkadaşlar hocaların çoğu capa mezunu prof olan ve uzun suredir capa bünyesinde ders veren kişiler cogu alanında oldukça yetkin insanlardır çoğunun piyasadaki kitaplarda yazarlığı editorlugu vardir en bilinenlerinden Gürdöl kimya,junqueira vs mesela bir arkadaşım hatay mku tıpta bize hocalarımız gurdol kimyayı önerdi hepimiz onu aldık dedi ve bu kitabı yazan hocalarımız dersimize giriyor ve ilk elden öğretiyor bize o bilgileri kafaya takılan soruları da anında sorabiliyorsun turkiyenin ilk tip fakültesinin içinin boş olduğunu iddia etmek gülünç bir durumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkmazharun -- 30 Temmuz 2021; 17:20:43 >
  • İkisi de çok iyiler ama ben bu sıralamayı yapsam Çapa yazardım. Yapamadım Ne akıllı çocuklarsınız yav tü tü maşallah.. Uzmanlığımı çapa dahiliye yapacağım,o kadar aşığım o üniversiteye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkmazharun K kullanıcısına yanıt

Ya demek öyle, çapadaki çürümeye en büyük örnek bu sene 800 binlerden fakültenize yatay geçişler oldu ses bile çıkarmadınız, aidiyet duygunuz yok aynısı cerrahpaşada olsa hocası öğrencisi bu duruma izin vermezdik. Çapa'da hala çok kaliteli hocalar var ama bir elin parmaklarını geçmez, bu sene kim sorduysa şiddetle eğer istanbulda yaşamıyorsa çapa yazmamasını tavsiye ediyorum...

Bu dediğiniz olay çok büyük tepki topladı her yerden özellikle de bizim okuldan ve dekan bunla ilgili tonla açıklama yaptı Bu sene bunun önüne geçtiler ve disardan öğrenci alımını cok büyük oranda düşürdüler buna sebebiyet veren YÖK mü okulun kendisi mi?https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/149806796 buradan da detayını okuyabilirsiniz ayrıca çoğu gitti diyorsunuz da okulda 260 kusur prof var ve siz bunlara kaliteli değil 5 tanesi kalitelidir ancak diyorsunuz bu hocaların atıf sayılarına başarılarına baktınız da mi bunları diyorsunuz? Evet özele gecen hocalarımız yok degil ama koskoca tarihi olan üniversiteye bunu demek ne curettir? Cerrahpasalilarin capayi her fırsatta gömmeye çalışma sebebi nedir? Arkadaşım cerrahpasada olan bi zoom toplantısı linki atti konusu bi hastalıkla ilgili söyleşi tarzında bir şeydi şeydi konu dağıldı bi anda biz capadan iyiyize geldi nedir bu cerrahpasalilardaki hırs? Çapa gibi bi ekolle derdiniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkmazharun -- 30 Temmuz 2021; 17:54:33 >

Öncelikle çapa cerrahpaşa seviyesinde bir tıp fakültesi değil, 10 yıl önce böyleydi ama 2015'ten beri cerrahpaşa çok daha iyi durumda ve bu konu tartışmaya açık değil, zaten tercihlere de yansımış durumda. Yıllardır cerrahpaşanın yaptığı uygulamayı yeni başlatmaşsınız napalım tebrik mi edelim? Ankara Tıp çoğu anlamda çapadan daha iyidir, öğrenci kalitesi bir tık daha üst olsa cerrahpaşa ile yarışır. İstanbul Tıp ekolünü bugün Cerrahpaşa temsil etmektedir, Çapa sadece ismini kullanmaktadır. Bugün yatay geçişleri incele cerrahpaşadan çapaya göremezsin ama her sene tersinden pek çok kişi cerrahpaşaya geçiyor. Asıl siz artık üstünüzdeki bu eziklik hissini bir kenara atmalı, lan harbi biz neyi yanlış yapıyoruz diye düşünmelisiniz

Evet tus zamanı öğrencileri tus çalışsın derece yapsın diye rahat bırakmayan doktor değil hekim yetiştiren bir üniversite olduğumuz için tus başarımız cok fazla yüksek değil ne yapalım cerrahpasa gibi öğrenciyi rahat bırakalım da derece mi getirsin? Ha şu her yerde gırgır dönen it bağlasan 6 senede mezun olur dedikleri fakülte evet, Şu forumun cok büyük bir kısmı çapanin ankaradan daha iyi olduğunu bilir neyi kime kanıtlamaya çalışıyorsunuz? Bu seviyedeki her tip fakültesinin öğrenciye verdiği ve sunacağı imkanlar benzerken Çapayı bilinçli bir şekilde gömmeye çalışmanız her şeyi gözler önüne seriyor. Ayrıca nedir bu çapanin tarihinden istediğiniz :) birisi çıkar 5 sene önce kurulup ben mektebi tibbiye-i sahaneyim der biri çıkar ben İstanbul tipi temsil ediyorum der çapayla alıp veremediğiniz nedir yahu? Çocuk musunuz en iyi sıralamaları yapan geliyor buralara siz durmadan çıkıp bi gömme cabasindasiniz her iki fakülte de kendini kanıtlamış bir fakültelerdir bunu neden kabul etmiyorsunuz ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: korkmazharun

Evet tus zamanı öğrencileri tus çalışsın derece yapsın diye rahat bırakmayan doktor değil hekim yetiştiren bir üniversite olduğumuz için tus başarımız cok fazla yüksek değil ne yapalım cerrahpasa gibi öğrenciyi rahat bırakalım da derece mi getirsin? Ha şu her yerde gırgır dönen it bağlasan 6 senede mezun olur dedikleri fakülte evet, Şu forumun cok büyük bir kısmı çapanin ankaradan daha iyi olduğunu bilir neyi kime kanıtlamaya çalışıyorsunuz? Bu seviyedeki her tip fakültesinin öğrenciye verdiği ve sunacağı imkanlar benzerken Çapayı bilinçli bir şekilde gömmeye çalışmanız her şeyi gözler önüne seriyor. Ayrıca nedir bu çapanin tarihinden istediğiniz :) birisi çıkar 5 sene önce kurulup ben mektebi tibbiye-i sahaneyim der biri çıkar ben İstanbul tipi temsil ediyorum der çapayla alıp veremediğiniz nedir yahu? Çocuk musunuz en iyi sıralamaları yapan geliyor buralara siz durmadan çıkıp bi gömme cabasindasiniz her iki fakülte de kendini kanıtlamış bir fakültelerdir bunu neden kabul etmiyorsunuz ki?

https://forum.donanimhaber.com/ceng-yeni-mezundan-bilgiler-ege-bilgisayar--149976289

gökhan otamışlıgil hocamız olsun gazi yaşargiller olsun büyük efsaneler çıkardı

bari fakültemi gömmeyinAnkara tıp vs Çapa tıp 

benim tercihlerimde çapa tıp ankaranın gerisindeydiAnkara tıp vs Çapa tıp 

Ankara tıp vs Çapa tıp
    Ankara tıp vs Çapa tıpankara üniversitesi tıp fakültesi
    Ankara Tıp Mezunu olan Dr. Gökhan Hotamışlıgil’den Fakültemizde Onursal Doktora Konferansı
    http://www.medicine.ankara.edu.tr/2021/06/03/ankara-tip-mezunu-olan-dr-gokhan-hotamisligilden-fakultemizde-onursal-doktora-konferansi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 30 Temmuz 2021; 18:43:42 >

• merhaba kardeşim çapa tıpın rakibi cerrahpaşa tarzı bir yer olabilir bu karşılaştırmada "çapa" diyorum.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Derdim Ankara tıpa laf etmek değil çocuk degiliz yahu orada okuyan arkadaşlarım var burada sitemim çapanin ici boş denilip her konuda Ankara Tip öndedir lafınadır, ayrıca bizim de Nobel ödüllü bilim insanımız var, behcet hastalığına adını veren hekimimiz ve ülkeye yön vermiş kimi zaman başbakan kimi zaman sağlık bakanı olan birçok hekimimiz var örneğin mevcut sağlık bakanı Fahrettin Koca çapa ekolunden yetişen birisidir.

• hatta gazinin arkasına yazmışım şakayı bir yana bırakırsak çapa baya iyi okul

Ankara tıp vs Çapa tıp 

ama yurtdışını düşünüyorsan ve şehir olarak ankaraya yakınsan ankara iyi seçenek olacaktırAnkara tıp vs Çapa tıp 

marmarada olsaydım çapa yazardım ankara yaşadığımdan böyle tercih yaptım

Ankara tıp vs Çapa tıp

• quote:

Orijinalden alıntı: korkmazharun

Derdim Ankara tıpa laf etmek değil çocuk degiliz yahu orada okuyan arkadaşlarım var burada sitemim çapanin ici boş denilip her konuda Ankara Tip öndedir lafınadır, ayrıca bizim de Nobel ödüllü bilim insanımız var, behcet hastalığına adını veren hekimimiz ve ülkeye yön vermiş kimi zaman başbakan kimi zaman sağlık bakanı olan birçok hekimimiz var örneğin mevcut sağlık bakanı Fahrettin Koca çapa ekolunden yetişen birisidir.

son cümle Ankara tıp vs Çapa tıp 

ama yukarda yorumu yaptım ona bakınAnkara tıp vs Çapa tıp 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 30 Temmuz 2021; 18:50:34 >

Fahrettin kocayı sevdiğimden ya da fikirlerini savundugumdan dolayı demedim sadece bu fakültenin önemli şahsiyetler yetiştirdiğini söylemeye çalıştım zaten Ankara ve çapa tıp arasında en belirleyici fark şehir farkıdır bu seviyelerdeki tip fakültelerinde sunulan imkan çok benzer olacaktır ben de Çapayi öne yazıp arkasına Ankara yazmıştım:)

Ankara tıp vs Çapa tıp Ankara tıp vs Çapa tıp 

Fikriniz için çok teşekkürler hocam. Aileminde tayin durumu Ankara olacağından Ankara tıp yazacağım.İngilizcesinin gelme ihtimali nedir sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi çapanın içi boşaltılmıştı zaten, ingilizcesi de güzeldir ankaranın ama gelme ihtimali zor...

• ailen ankaraya gidiyorsa çapa yaz keyfine bak. 6 sene aile yanında, bilemedim :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.