Bu mesaj bilgilendirme amaçlıdır, Tüm Toshiba Notebooklarınıza bakılır onarımı yapılır.
ArbiL Bilgisayar Bilişim Hizmetleri Notebook Tamir ve Onarım Merkezi Cihazlarınızın Tamiri & Onarımı Garantili Şehir Dışından göndereceğiniz Makinalarınız için Kargo adresimiz; Abay Kunanbay Caddesi No:36-B(8) kÜÇÜKESAT-ANKARA Hertürlü Danışma için;Tel: 0505 635 14 94 - 0312 466 6001
Başka bir yerden fiyat alınız ve bize gelip birde bizden alınız Paylaş:
Toshiba A100-847 notebook um vardı, arada tık diye kapanıyor ve ne yaparsam yapayım cihaza elektrik gelmiyordu, biraz bekleyip cihazın pilini çıkarıp takınca bir kaç kere açılıyordu, bir süre böyle kullandım sonra tık diye kapandı bir daha açılmadı, bir teknik servise gösterdim, anakart değişecek dedi, belki ekran kartının da değişmesi gerekebilir dedi, en az 400 lira masraf çıkar dedi. Yaptırmadım yeni laptop aldım gerçi ama Daha uygun fiyatlara tamir olma şansı olursa yaptırıp yedek olarak kullanırım...
Anakarta elektrik gelmemesi biraz uğraştırır fakat elektrik geliyorsa uygun çok aşırı bi maliyet olmadan kaldırabiliriz ayağa makinanızı. Özelden gene pm attım görüşelim. Paylaş: