Şimdi Ara

ANKARA ULUDAĞ OTOGAZ CELAL USTA SİZLER İÇİN BURADA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara yetkili TARTARINI bayisi olarak 1995 yılından bu yana sizlere en iyiyi sunmak için hizmet veriyoruz.Tecrübelerimizi sizlerle paylaşmak ve sorunlarınıza ortak olmak bizi mutlu edecektir

• hoşgeldiniz

ilk ben yazmış olayım....

9 ay önce tartarini takıldı servisinizde...

ali ustayı ve ahmet ustayı tanıyorum ama sizi hatırlayamadım

ya da gözümün önüne getirmeye çalışıyorum ???

selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmaci -- 22 Şubat 2008; 15:36:02 >
  • Hoşbulduk. Muhtemelen aracınızla ve sizinle ilk ilgilenen personelimiz olduğundandır.Ben Celalettin Uludağ.Servisimize her zaman bekleriz. Buyrun tanışalım...

• Cellalettin Bey

dönüşüm esnasında yazıhanede oturmuş, sohbet etmiştik. geçen ay ayar için gelmiştim. yine ayak üstü konuşmuştuk.

ALLAH nasip ederse Pazartesi günü uğrayacağım.
  • HOŞ GELDİN USTACIM...
    quote:

Orjinalden alıntı: ULUDAĞ LPG

Hoşbulduk. Muhtemelen aracınızla ve sizinle ilk ilgilenen personelimiz olduğundandır.Ben Celalettin Uludağ.Servisimize her zaman bekleriz. Buyrun tanışalım...

• Celalettin Bey hoş geldiniz. Ünal bey sayesinde tartarini kullanıcısı oldum. Dönüşümü 2007 nin 5 ayında sizin servisinizde yaptırmıştım. görüşmek üzere.
  • hoşbuldk sevgli brky06. Grek servisimizde gerek bu ortamda sorunlarımızı paylaşmak için sizlerleyiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Brky06

Celalettin Bey hoş geldiniz. Ünal bey sayesinde tartarini kullanıcısı oldum. Dönüşümü 2007 nin 5 ayında sizin servisinizde yaptırmıştım. görüşmek üzere.
  • bugün servise gittim.

Celalettin Beyin yakın ilgisi ile karşılandım. Kendisinin de usta olduğunu öğrenince şaşırmadım desem yalan olur.

Sizinle ve servisinizle tanışmama sebep olan Ünal GEDİK beyefendiye birkez daha teşekkürlerimi buradan iletirim...

Saygılar...
  • ustam hayırlı olsun
    omvl sıralıs istem nasıldır sizce??
    bir de kaç kilometrede bir ayar yaptırmak gerekir??
    yıllar içinde değişmesi gereken parçalar nelerdir??
    şimdiden teşekkürler
  • celalettın usta omvle takmıyokı tartarını takıyo celalettın bey hayırlı işler
  • EVET, tARTARİNİ bayisiyiz.ancak size omwl de bu sorularınızı cevaplayacak bayiler mevcut. Buradan yardım alabilirsiniz.
    http://www.ankaralpg.com/
    http://www.gunotogaz.com/
    Güvenli sürüşler
  • DİKKAT!!!
    Ankara Uludağ lpg firmasında taktırdığım lpg sistemini söküp atıp yeni sistemi taktırdım,araçlarında sorun yaşayan müşterilerine kötü davranışlarına birkaç kez şahit olmuştum,benzer sorunları yaşadığımda ve çözümsüz kaldığında bana da şunu dediler " istediğin yere şikayet et"...

Kimse mağdur olmasın,iyi araştırın çünkü bu firmanın kimseden utanması kalmamış,internette bir tane bile tavsiye referansları olmaması tesadüf değildir,kimse

memnun değil ama malesef duyarlı birileri bunları afişede etmemiş bugune kadar...
  • Sırf şu servis sorun yüzünden parasına bakmadan sistemi atıp yenisini alacağım. Ankara'da kullanıcının tavsiye ettiği, memnun kaldığı bir tane Tartarini servisi yok!
  • Arkadaşlar paylaşımlar için teşekkürler. Bu tarz firmaları ve markaları mimlemek lazım ki başkalarıda yanmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.