Şimdi Ara

$ANKARA ÜNİVERSİTESİ 2015 GİRİŞLİLER$ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum ptt ye gidip kendi adına e devlet şifresi alcaksın sonra siteden gerekli adımları uygulayarak işlemini tamamlarsin.e kayıt yaptıranların okula gitmesine gerek yoktur.sınav sonucunuzun altındaki tarihte ise asıl kaydınızı yaptiricaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldrogers

Dostum ayni fakultedeyiz şimdiden hayırlı olsun

tesekkurler sizin de

• aühf burda :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numaralarımız 28 temmuz salı günü belli olacak.

• kore dili'nde şu an okuyan varsa
    iletişime geçmem lazım.
    soracağım bir çok soru var.
  • Siyasalın puanları baya düşmüş. Maliye, uluslararası ilişkilere felan giden arkadaşlar kaç puanla girdiniz?

• Gordion_56 kullanıcısına yanıt
    Eczacılık fakültesi çok güzel ya :D ben sınava hep orda çalıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Siyasalın puanları baya düşmüş. Maliye, uluslararası ilişkilere felan giden arkadaşlar kaç puanla girdiniz?

uluslararasi iliskilere 380 puan ile girdim.
    genel olarak cogu bolumun puaninda dusus var ki bu beklenen bir seydi, sinava bu sene girdiyseniz biliyorsunuzdur zorlugundan dolayi herkesin puani bir miktar dustu.
    gecen sene uluslararasi iliskiler 384 ve 41bin ile kapatmis. yanlis hatirliyor da olabilirim. ben 380 puan ve 37bin siralamayla girdim mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C098A3BBD -- 26 Temmuz 2015; 13:53:48 >
  • E-kayıt zorunlu mu ?
    veya okula kayıt zorunlu mu ?
  • E-kayıt zorunlu değil ama o kayıt döneminde E-kayıttan kayıt olmayacaksan okula gidip kayıt yaptırmak zorundasın kısacası 2 sinden birini seçeceksin.
  • Bende uluslararasını kazandim 392 puanla devlet ve özel yurtlarla ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtuysal1917 -- 27 Temmuz 2015; 11:06:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtuysal1917 M kullanıcısına yanıt
    392 olacaktı galiba dostum valla hazırlık için 3-4 gündür internetten Gölbaşı'nda yurt arıyorum ama iyi bir yurt bulamadım hakeza hazırlığı geçerim diye Cebeci'den de bakıyorum oradan da bulamadım
  • quote:

392 olacaktı galiba dostum valla hazırlık için 3-4 gündür internetten Gölbaşı'nda yurt arıyorum ama iyi bir yurt bulamadım hakeza hazırlığı geçerim diye Cebeci'den de bakıyorum oradan da bulamadım

Benimde ank diş yurtlar hakkında bilgin var mı aylık 300-400 tl bandından olsun

• Arkadaşlar Sayın rektörümüzden güzel bir hoşgeldin mesajı geldi nedense duygulandım
  • Eczacılık fakültesi. herkesi tebrik ederim hayırlı olsun
  • Saglik bilimleri fakuktesinde kayit isi nasil olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar Sayın rektörümüzden güzel bir hoşgeldin mesajı geldi nedense duygulandım

Sorma ya. Annem görmüş geçen açıklandığında bu kadar sevinmemişti kadıncağız.
  • $ işaretini s sanıp $ANKARA ÜNİVERSİTESİ ni SAKARYA ÜNİVERSİTESİ diye okudum geldim. ne hikmetse saüyü kazandıktan sonra her yerı sakarya diye okuyorum
  • arkadaslar hazirlik icin bilgisi olan varsa sorularim olacakti. yardimci olabilecek olan var mi?

• Hazırlık Gölbaşı'nda ben de Ankara'ya gitmedim ama araştırmalarımı yaptım her soruyu sorabilirsin dostum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.