Şimdi Ara

Ankara Üniversitesi Hazırlık Sınavı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
15.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PaulCrewe

quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

arkadaslar ankara siyasalda zorunlu hazirlik mi var?

Evet zorunlu hazırlık var.

bu arada pre-intermediate seviyesindeyim 1 ay çalışmayla geçebilir miyim sınavı ?

zorunlu hazırlık varsa niye muafiyet sınavı koyuyorlar?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PaulCrewe

quote:

arkadaslar ankara siyasalda zorunlu hazirlik mi var?

Evet zorunlu hazırlık var.

bu arada pre-intermediate seviyesindeyim 1 ay çalışmayla geçebilir miyim sınavı ?

Nasıl la anlamadım

Hazırlık, muafiyet sınavını geçemeyenlere zorunlu; geçenler muaf oluyorlar hazırlıktan okuyup okumamak kendilerine kalmış.

Ancak mesela fen-edebiyat fakültesinde(en azından mat bölümünde bildiğim kadarıyla) hazırlık zorunlu değil sınavı geçemese bile okumaz adam hazırlığı istemezse.

• quote:

Aslında o "Yeterlilik ve Seviye Tespit" sınavı olarak geçiyor da "70" alınca hazırlığı atlayabildiğin için ben muafiyet sınavı demeyi tercih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirva -- 18 Ağustos 2012; 18:28:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lirva

Aslında o "Yeterlilik ve Seviye Tespit" sınavı olarak geçiyor da "70" alınca hazırlığı atlayabildiğin için ben muafiyet sınavı demeyi tercih ediyorum.

anladım
  • quote:

quote:

merhaba ben bu sene ank üni ingiliz dili edb nı kazandım. sizce geçebilir miyim hazırlığı? yani tabi kişiden kişiye değişir .ank üni ing dili edb okuyanlar geçebilir mi yani öyle deyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

quote:

quote:

merhaba ben bu sene ank üni ingiliz dili edb nı kazandım. sizce geçebilir miyim hazırlığı? yani tabi kişiden kişiye değişir .ank üni ing dili edb okuyanlar geçebilir mi yani öyle deyim?

yok mu bilen?????

• arkadaşlar bilen varsa aydınlatsın. bilkentin hazırlığını atlamıştım, şimdi ankara siyasala geçicem ama bilkentin sınav sonucunu kabul ediyor mu acaba ankara üniversitesi? yoksa mecburen girecek miyiz sınava?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkoman20

arkadaşlar bilen varsa aydınlatsın. bilkentin hazırlığını atlamıştım, şimdi ankara siyasala geçicem ama bilkentin sınav sonucunu kabul ediyor mu acaba ankara üniversitesi? yoksa mecburen girecek miyiz sınava?

Araştırdım Alıntıdır. "Diğer üniversitelerin hazırlık sınıfını başarı ile bitirenler için muafiyet söz konusu olmaz"
    Kaynak Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 1 Ağustos 2013; 1:16:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: turkoman20

arkadaşlar bilen varsa aydınlatsın. bilkentin hazırlığını atlamıştım, şimdi ankara siyasala geçicem ama bilkentin sınav sonucunu kabul ediyor mu acaba ankara üniversitesi? yoksa mecburen girecek miyiz sınava?

Araştırdım Alıntıdır. "Diğer üniversitelerin hazırlık sınıfını başarı ile bitirenler için muafiyet söz konusu olmaz"
    Kaynak Link

evet ben de bugün sorup öğrendim. öyle bir şey mümkün değilmiş. toefl, yds falan geçerli sadece. onlara girene kadar da kendi sınavına girmek daha mantıklı herhalde. benim haricimde de bu konuyu merak edenler için dursun bu bilgi burada.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.