Şimdi Ara

Ankara Üniversitesi – Hukuk Fakültesi [TANITIM 2023] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
24
Favori
30.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite öğretim üyeleri için emeklilik azami yaş haddi 2547 sayılı kanunun 30.maddesine göre 67 yaş olarak belirlenmiştir.

bu 2018 de gelen düzenleme. Öncesinde sırasıyla 57, 60, 66 idi
  • Şemsettin28 Ş kullanıcısına yanıt
    Zaten her sene 20 mezun veriyorlar gsü hukuk, mezun olup fransizca + sorbonne de bilmem ne yapacak adamlar trde niye memur(hakim/savci) olup birilerine yaranmaya çalısıp hayat geçirsin ki xd? Potansiyellerinin daha yüksek olduğunu düşünüp avukatlık yapacaklardır mantıken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9162BF8FE

Üniversite öğretim üyeleri için emeklilik azami yaş haddi 2547 sayılı kanunun 30.maddesine göre 67 yaş olarak belirlenmiştir.

bu 2018 de gelen düzenleme. Öncesinde sırasıyla 57, 60, 66 idi
    O halde bu saydığı isimlerden birçoğu emekli olmamış. Evet,akademik kadrosu zayıflamış ama ben bunu genel bir durum olarak görüyorum. Hangi devlet ünisinin akademik kadrosu zayıflamadı ki?

Konuştuğum bir AÜHF’li şöyle dedi “AÜHF’nin eskiden çok çok iyi hocaları vardı ama artık iyi hocaları var.” İühf’de falan da durum böyledir muhtemelen.
  • AÜHF’nin eskiden çok çok iyi hocaları vardı ama artık iyi hocaları var'' bu sözün altına imzamı atarım. Hocam bir de yeni yetişen hukukçular, ölen ve emekli olan hukukçular kadar yetkin değil. Eski hukukçularımız dünya çapında idi, şimdikiler yerel...
  • bu arada saydığı hocaların %60ı +75 yaşında hocam internetten bakabilirsiniz. Özel hukukları bu yüzden önermem kimseye. Derslere 80 yaşında bir hukukçu gelmesi pek verim vermiyor olsa gerek
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    hocam bu sene 11 kişi girmiş GSÜ'den adli yargı sınavına. Ekonomi çöp oldu, herkes hayatını garantiye alma derdine düştü
  • Hocam bi siz bir de ankaratıplı hocam kadar bölümünü savunan görmedim.Yanlış anlamayın tabi bunu😂😂Ankara hukukun sizi rektör falan yapması lazım hukuku gram istemedim bana bile bir ara düşündürttünüz Ankara hukuku😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çoğu eğlencesine girmiştir bence.Bende helix hocam gibi Gsü hukuk mezunun avukatlık yapacağını düşünüyorum.Galatasaray A.Ş. onları boş bırakmaz

• sayidjarrah16 kullanıcısına yanıt
    ben de ötle düşünüyorum zaten
  • sayidjarrah16 kullanıcısına yanıt
    hayalim hocam
  • Çok güzel bir tanıtım olmuş hocam,emeğinize sağlık.Son tercihlerime hukuk mu yazsam diye düşünen biri olarak yararlı buldum.

• teşekkürler hocam

• hocam kesinlikle 12.10 dan itibaren izle. ''Ankara hukuktan hocalar gitti'' lafının kasıtlı yapılan bir dezenformasyon (yalan) olduğunu belirtiyor dekanımız. Çok güzel yanıtlamış soruyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9162BF8FE -- 10 Ağustos 2020; 18:3:29 >
  • dekan ile olan soru-cevap videosu da eklendi
  • Yaz lan artık yaz !!!

• hocam 2021 tanıtım görevini sen alacak gibi duruyorsun okula olan sevgine bakılırsa

• Hocam 6.sınıftan beri hukuk düşünüyorum biraz normal hatta az bile bu sevgi
    Gelmek için sabırsızlanıyorum

• senden burhan kuzu ışığı aliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9162BF8FE

hocam kesinlikle 12.10 dan itibaren izle. ''Ankara hukuktan hocalar gitti'' lafının kasıtlı yapılan bir dezenformasyon (yalan) olduğunu belirtiyor dekanımız. Çok güzel yanıtlamış soruyu
    Hocam Dekan’ın çıkıp da “Evet,kaliteli bazı hocalarımız gitti” türünde özeleştiri yapacağını sanmıyorum, kendi yöneticisi olduğu fakülteyi yalnızca olumlu yönleriyle anlatır. Ama birçok hocasının özellere gittiği aşikar bir gerçek. Ama bu durum genel. Sadece AÜHF’de olan bir şey değil. Ama hâlen AÜHF,İÜHF buna rağmen iyi kadrolara sahipler gibi. Mesela bu videoda kampüs hayatının yetersiz olmasından bahsetmiyor. Sonuçta adam Dekan,şu şu olumsuz yönlerimiz var demez yeni öğrenci adaylarına tanıtım videosunda. İnsanlar neden algıcı olsun? AÜHF mezunları diyor bazı kaliteli hocaları gitti,kadrosu zayıfladı bunu bilerek seç diye. Ama hâlen güzel de diyorlar. Ülkede ne geriye gitmedi ki kurum olarak AÜHF gitmesin diyorlar.

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    İşte kuzu kuzu geldim...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.