Şimdi Ara

Ankara Üniversitesi Kazananlara Yurt Tavsiye Edecek Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler.benim kayıt gününe şunun şurasında bir gün kaldı.forumda dolaştım benim gibi arkadaşlar var yurt arayan ama cevap gelmemiş hiç bende bu konuyu açayımda herkes görsün belki cevaplayan olur diye düşündüm.umarım iyi ettim tecrübeli arkadaşlar yurtları şöyle bi özet geçerse çok sevineceğim.işte şurası iyidir şu nedenle burası kötüdür bu nedenle burası şu cemaatin burası bu cemaatin falan gibi olabilir mesela

• Siyasal Bilgiler Fakültesi'ndeysen sana Nedim Zapçı yurdunu öneririm. Ama malesef kendisi KYK yüksek ücretli yurt kategorisine girer ve girme şansı düşüktür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay dikey

Siyasal Bilgiler Fakültesi'ndeysen sana Nedim Zapçı yurdunu öneririm. Ama malesef kendisi KYK yüksek ücretli yurt kategorisine girer ve girme şansı düşüktür.

kyk başvurusu ile giriliyorsa 2600üncü yedeğim imkansız biliyorum.hukuktayımda aynı yerdeler zaten

edit:bildiğiniz özel yurtlar falan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reacti0n -- 5 Eylül 2012; 14:46:04 >
  • Bahçeli ve Demirtepe'de özel yurtlar var ama tek başına eve çıksanız çok daha iyi olur. O yurtlarda ne internet olur ne de temizlik. Eryaman'da 1+1 eşyalı evler 450 TL civarında. Sizden 500-600 TL'lik bir rakam isteyebilirler 2 kişilik oda için. Bu yüzden ev diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay dikey

Bahçeli ve Demirtepe'de özel yurtlar var ama tek başına eve çıksanız çok daha iyi olur. O yurtlarda ne internet olur ne de temizlik. Eryaman'da 1+1 eşyalı evler 450 TL civarında. Sizden 500-600 TL'lik bir rakam isteyebilirler 2 kişilik oda için. Bu yüzden ev diyorum.

ev daha mantıklı ama en azından bir ev arkadaşıyla daha iyi olmaz mı? tek kişiye faturalar ev kirası baya bi yük olmayacak mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.