Şimdi Ara

Ankara ve Konsollar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ankara da oyun konsolunda kule teknoloji ye sormadan kesinlikle ürün almayın...
  • Japon ve irmak tan alacagima amerikadan alirim daha iyi.Adamlar esnaf deilki adam yerine bile koymuyorum onlari.Zaten tiplerinden belli at hirsizi gibi adamlar.Ticaret stratejileri tamamen uçkagit ve sahtekarlik uzerine.Daha 5-6 ay once adam ilan acti bozuk konsolu sattilar diye.Cocuga degistirdikleri konsol bile bozuk cikti sonra iade edincede 10 lira eksik verdiler neymis banka kesibti yapiyomus .Ulan banka bikere 10 lira kesmez bizde esnafiz ayrica hata senin nie kesiyon parayi lale.Hem sucLu hem guclu.İste bole adamlara kimse gitmiycekki artik onlar yalvarcak indirim yaptik gelin diye.Kisacasi irmaktan japondan alacagima gider yahudiden alirim daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Ankara'da adam gibi konsol ve konsol ürünü satan yer görmedim.Yukarıda sayılan yerlerin hemen hemen hepsine gittim sayılır.Hepsinde ayrı sorun var.Biri yolmaya çalışıyor öteki ukalaca cevaplar veriyor şımarıklıktan dolayı.Yani esnaf ahlakı göremedim .Bilinmeyen dükkanlara henüz gitmedim bu yazdıklarım en bilinenler hakkında.
  • Ankarada olan tüm arkadaşlarımızı dükkanımıza bekleriz, alışveriş önemli değil gelin bir çayımızı için, xbox almayı düşünüyorsanızda burada değerlendirmesinide yaparız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.