70 çok düşük değil esasında ama 70i gören direkt 50ye düşüyor.
Bu arada Ankara'da sürücü profili hakikaten çok çok kötü, çoğu kişi tarlada kullanır gibi kullanıyor. Şerit takip edemeyeni mi dersin, ayna kullanamayanı mı dersin, boş yolda fren yapanı mı dersin her cinsi mevcut.
Ortalaması İstanbul'un yarısı etmez, ne beceri, ne de disiplin olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: 19can84
70 çok düşük değil esasında ama 70i gören direkt 50ye düşüyor.
Bu arada Ankara'da sürücü profili hakikaten çok çok kötü, çoğu kişi tarlada kullanır gibi kullanıyor. Şerit takip edemeyeni mi dersin, ayna kullanamayanı mı dersin, boş yolda fren yapanı mı dersin her cinsi mevcut.
Ortalaması İstanbul'un yarısı etmez, ne beceri, ne de disiplin olarak.
Bir Ankara'lı olarak kesinlikle söylediklerinize katılıyorum. Hatta sık sık trafikte şerit takibini beceremeyenleri bile uyarıyorum, eşim sen mi öğreteceksin diye tepki gösteriyor :)
Adana'da hangi şerit ne işe yarar onu bile bilmiyorlar. Sol şeritten sağa dönen sağ şeritten sola dönen dolu.
Radar da görünmeyen uçak olduğuna göre Radarda görünmeyen araba da olur pekala. Bütün iş sanırım bi kaplamaya bakar ;) bu kadar kendinizi kasmanıza gerek yok...;)
Direkleri üreten firmayla az önce görüştüm, şu an montajı yapılanlar yön tabelası direkleriymiş.
Radar direklerinin ihalesini almışlar, her halikarda Ocak ayından itibaren bizi sürprizler bekliyor.
harunresitz
kullanıcısına yanıt
Ben de sizler gibi düşünüyorum.Ankara şöförleri facia Valla.
quote:
Orijinalden alıntı: m.C.k.
Direkleri üreten firmayla az önce görüştüm, şu an montajı yapılanlar yön tabelası direkleriymiş.
Radar direklerinin ihalesini almışlar, her halikarda Ocak ayından itibaren bizi sürprizler bekliyor.
Anadolu bulvarinda turk traktor fabrikasinin o tarafta yeni kurulanlar bana kamera direkleri gibi geldi.Yolun 2 tarafinda da var.Diger kamera direklerine de benziyor sekil semal olarak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme