Şimdi Ara

ankarada aktif poligon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ankarada aktif poligon bana yardımcı olabilir misiniz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dannyhan -- 28 Aralık 2016; 9:58:29 >

• Türkiye atıcılık federasyonunun sitesinde ferdi atıcılık lisansı için gerekli belgeler ve ödenecek miktarlar yaziyor. Sehirindeki poligon veya atıcılık kulüpleri atıcılık eğitimi verebilir. Ancak öncelikle trap, skeet, tek kurşun vb hangi türde eğitim almak istediğini belirlemelisin. Taktik atıcılık çalışmak istiyorsan airsoft oyunununda baya katkisi olur ankarada airsoft maclari düzenleniyor bildiğim kadarıyla

Ayrıca tabancatüfek forumdan ve youtubedeki tacticoolworld, polenar tactical, osman ortaç, instructor zero, military arms channel gibi kanallardanda 1-2 taktik kapabilirsin. Özellikle osman hocamizin kanalinda tabancalar ve tüfeklerle ilgili cok yararli bilgiler mevcuttur
  • armstrong26 cok guzel bilgiler vermişsin. bunlardan atıcılık federasyonuyla iletişim kurdum, havalı tabanca ve tufek polıgonuna gittim. eğitimlerine düzenli devam etmen gereken ilgilisine bir branş. bu yuzden sadece atış yapabileceğim bir aktif bir poligon bulsam yeter. bildigim kadarıyla aktif sadece efe poligon var o da havalı. mkeyi de aradım. kısacası ankarada aktif, bir vatandaş olarak haftasonları iş cıkısı gidip atış yapmak için bir yer arıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.