Şimdi Ara

Ankarada DSLR Makine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mertjuan

quote:

Orijinalden alıntı: noproblem05

quote:

Orijinalden alıntı: Mertjuan

Peki bu ikinci el makinelerde shutter sayıları önemlimidir yada perde değişimi çokmu tuzludur bilgilendirirseniz sevinirim

Shutter sayısı tabiki önemli ancak senin ne kadar resim çekeceğin daha önemli

dersler ve zevk aldığım için 2 sene beni idare etmesi lazım yılda 2000 3000 değil çok çok daha fazla makineyi kullanıcam.

O zaman çok az kullanılmış makina almayı düşünün veya da sıfır makina en azından kafanız rahat olur birde arkadaş bana bir ara shutter sayılarını değiştirebileceklerini söyledi bilmiyorum ne kadar doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noproblem05 -- 27 Ekim 2011; 21:57:38 >

• Sıfır olarak seçeneklerim ; Canon 1000D, Canon 550D, Canon 1100D, Nikon D3100, Nikon D5100, Pentax K-r sizin fikriniz nedir vatanbilgisayar,darty vb yerlerden aldım bu fiyatları ankarada spot olarak daha bakamadım uğur foto ve tripod kredi kartı taksitlerinde uçuk fiyatlar söylediler. Sizin bildiğiniz spot makine satan kredi kartına taksit yapan yerler varmıdır cevaplarınızı bekliyorum.
  • sony dslr ları düşünüyor musunuz peki, canon veya nikondaki gibi fiyat uçurumları olmuyor sony lerde, avrupa fiyatlarına yakınlar doğrusu. hayyamdaki birisinin spot fiyatı, 2 yıl garantili 12 ay taksitli fiyatla aynı resmen.
  • İlk fırsatta spotlara bakacağım sony dahil tüm dlsrlara
  • Arkadaşlar yardımlarınız gerek, bir el atsanız harika olur..

http://forum.donanimhaber.com/m_61121064/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61121064

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.