Şimdi Ara

ANKARADA ELEKTRONİK SİGARA ALMAK İSTEYENLERE TAVSİYE UYGUN FİYAT (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
87.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakancetinnet

quote:

Orijinalden alıntı: meteor_xxx

quote:

rakam 8(sekiz)
    :)

59 liradan alacaksak eğer ben bir kendime bir tanede yiğene, toplamda 2 adet alırım.

hocam 59tl için 20adet almak gerekiyo.20kişi toplanabilirmiyiz bilmiyorum.ce9 piyasada çok yüksek bu fiyata göre.70liradan ortak olmazmısınız 20kişi toplanamazsak

Gerçi yedek hiçbirşey vermiyorlar ama 70 lirada iyi fiyat. olur ben 70 tldende iki tane alırım.yalnız elimizi çabuk tutalım. iki gün sonra yeni parti geldi fiyatı şu derler ona göre.70 tlye diğer arkadaşlarda ok desin gidelim alalım..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

rakam 8(sekiz)
    :)

59 liradan alacaksak eğer ben bir kendime bir tanede yiğene, toplamda 2 adet alırım.

hocam 59tl için 20adet almak gerekiyo.20kişi toplanabilirmiyiz bilmiyorum.ce9 piyasada çok yüksek bu fiyata göre.70liradan ortak olmazmısınız 20kişi toplanamazsak

Gerçi yedek hiçbirşey vermiyorlar ama 70 lirada iyi fiyat. olur ben 70 tldende iki tane alırım.yalnız elimizi çabuk tutalım. iki gün sonra yeni parti geldi fiyatı şu derler ona göre.70 tlye diğer arkadaşlarda ok desin gidelim alalım..

11(onbir) olduk :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır. Hadi alalım... 70 tl' de fena değil ama bu gidişle 20' yi buluruz ben inanıyorum.

Bir sorum olacak göderimlerle ile ilgili organizasyonu kim yapacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1248 -- 17 Mart 2013; 20:06:39 >
  • Hakan yarın gidin alın olmazsa 1o'u geçtik gecikmeye gerek yok 10 lira için beklemeyelim daha fazla Ankara'da olan arkadaşlar birlikte yapabilirsiniz biz dediğin gibi sana aktarırız ödemeyi hemen.
  • ben salı günü izinliyim.alalım derseniz salı alabilirim.20kişi olalım derseniz yine beklerim.karar sizin

• Ben bu şartlarda alalım derim Salı alıp kargolasan bana harika olur Cuma akşamı hafta sonu için Denizliye gidicem ondan önce elimde olmasını istiyorum aslında
  • http://www.sanalpazar.com/Dh-Ozel__isp6693883

sanalpazardan kartla almak isteyenler için 75tl ile ilan açtım arkadaşlar.
    benim numaram 0544 392 2282 isterseniz burdan isterseniz numaramdan ulaşın sözleşip kararlaştırıp alımı kesinleştirelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakancetinnet -- 17 Mart 2013; 20:38:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahkax

Ben bu şartlarda alalım derim Salı alıp kargolasan bana harika olur Cuma akşamı hafta sonu için Denizliye gidicem ondan önce elimde olmasını istiyorum aslında

kartla alım için sanal pazarı açtım hocam.belki senin gibi kartla almak isteyenler olabilir diye

• Hakan bana kesin cevabı verirseniz şimdi ödemesini yapıcam sanalpazardan.
  • 11 kişi hemen istiyor anladığım kadarıyla.itirazı olan yoksa salı günü alırız :)

• Ben ödemeyi yaptım hepimize hayırlı olsun, aman Hakan dikkat edin ce6 falan vermesinler. Birde karşılık beklemeden böyle bir yardımda bulunduğunuz için bir kez daha DH ailesi olmaktan mutluluk duydum, inşallah birlikte bırakacağız.
  • salı günü alıyoruz.şehirdışındaki arkadaşlar

AKBANK
    iban no TR64 0004 6001 7888 8000 0468 33

havale yada sanalpazardan alım yapacak arkadaşlar isim soyisim söylerse haber verirse iyi olur üye isimleri farlı oldugu için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakancetinnet -- 18 Mart 2013; 18:40:08 >
  • quote:

Ben ödemeyi yaptım hepimize hayırlı olsun, aman Hakan dikkat edin ce6 falan vermesinler. Birde karşılık beklemeden böyle bir yardımda bulunduğunuz için bir kez daha DH ailesi olmaktan mutluluk duydum, inşallah birlikte bırakacağız.

herkese faydası olcak inşallah

• quote:

Ben ödemeyi yaptım hepimize hayırlı olsun, aman Hakan dikkat edin ce6 falan vermesinler. Birde karşılık beklemeden böyle bir yardımda bulunduğunuz için bir kez daha DH ailesi olmaktan mutluluk duydum, inşallah birlikte bırakacağız.

rastgele kargo numarası girdim ben onaylarsan yarın hesaba geçer hocam.birde adresi özelden yazarsan yazarsan iyi olur çünkü kargo girerken not almayı akıl edemedim :)

• Ben onayı verdim az önce adres bilgilerini özelden gönderiyorum şimdi.
  • quote:

Ben onayı verdim az önce adres bilgilerini özelden gönderiyorum şimdi.

süper.salı günü son arkadaşlar 5kişide olsak 10kişide olsak alıyoruz herkesin bilgisi olsun

• Numaram 05358209482 arkadaşım.Salı günü isterseniz elden nakit veririm siz alırsınız, isterseniz öğleden sonra birlikte gider alırız.
  • quote:

Numaram 05358209482 arkadaşım.Salı günü isterseniz elden nakit veririm siz alırsınız, isterseniz öğleden sonra birlikte gider alırız.

birlikte gidelim hem yeri görmüş oluruz.daha sonra likit ihtiyacı felan olursa gidip görmek daha iyi

• Bende alırım ama bir ufak uyarı yapayım sonra yanlış anlama olmasın. Bu ürünlerin orjinal olma ihtimali bu fiyatlara yok. Ce-9 ve ego serisinin orjinalini joyetech diye bir firma üretiyor. Netten arayıp bakabilirsiniz. Ama şu da gerçek Ce-9 a net haricinde dükkanlar 125 130 tl çekiyorlar. Orjinal olmayanına bu fiyata alınır denenir en azından. Bu tarz sadece model adı ile satılan ürünlerin tamamı replica.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agent_WD40

Bende alırım ama bir ufak uyarı yapayım sonra yanlış anlama olmasın. Bu ürünlerin orjinal olma ihtimali bu fiyatlara yok. Ce-9 ve ego serisinin orjinalini joyetech diye bir firma üretiyor. Netten arayıp bakabilirsiniz. Ama şu da gerçek Ce-9 a net haricinde dükkanlar 125 130 tl çekiyorlar. Orjinal olmayanına bu fiyata alınır denenir en azından. Bu tarz sadece model adı ile satılan ürünlerin tamamı replica.

hocam 3 kişiyle görüştüm ce4 ce6 ce9 modellerinin olduğunu.ego nun marka oldugunu (bir zamanlar bulaşık deterjanına mintax fayans temizleyicisine cif dememiz gibi) model olarak anıldıgını joyetech firmasınında ego ya ait oldugunu söyledi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.