Şimdi Ara

ANKARADA en iyi lpg ustası ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
28.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hakkımızdaki düşünceleriniz için teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla

quote:

Orjinalden alıntı: erdi28

şayet BRC düşünürseniz Mocan Otogaz TÜRKİYE'deki 2A BRC bayileri içinde, en sorunsuz ve ödüllü servis.BRC sitesinde yorumları okuyun...
  • Ankara'da en özenli,güvenli ve sağlam montajı biz yapıyoruz.Aracınızın lpg'li olduğunu asla anlıyamayacaksınız.bizde 4 ayrı marka var. 1.Landırenzo 2.Vogas plus 3.Ekogas 4.Mimgas gelin ürünlerimizi görün yerimizi görün bizleri görün bir çayımızı için.

ADRESİMİZ: 10.SOKAK NO:57 (AKBANK ARKASI) Ostim/ANKARA TEL:(312) 385 69 69 WEB:www.bektasoto.com vewww.vogasplus.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bektaşlpg -- 11 Temmuz 2009; 11:48:55 >

• Sayın bektaş, montaja önem vermeniz çok güzel.

internet adresinizde birde okcan diye bir marka var, bu neyin nesi bir anlatırmısınız lütfen, ayrıca bunu neden belirtmiyorsunuz yazılarınızda?

quote:

Orjinalden alıntı: bektaşlpg

Ankara'da en özenli,güvenli ve sağlam montajı biz yapıyoruz.Aracınızın lpg'li olduğunu asla anlıyamayacaksınız.bizde 4 ayrı marka var. 1.Landırenzo 2.Vogas plus 3.Ekogas 4.Mimgas gelin ürünlerimizi görün yerimizi görün bizleri görün bir çayımızı için.

ADRESİMİZ: 10.SOKAK NO:57 (AKBANK ARKASI) Ostim/ANKARA TEL:(312) 385 69 69 WEB:www.bektasoto.com vewww.vogasplus.net

• Montajını yeni aldığımız bir marka.TSE yetki bekgelerini ve projeleri henüz işlemde olduğu için montajına başlamıdık.İnternet sitesime internet işlerimizi yapan arkadaş koymuş ondan dolayı işlemler bitene kadar bahsetmemeyi uygun gördük.okcanda diğer markalar kadar güvendiğimiz bir marka ve ürün.
  • Tartarini'den tanıdığımız Okcan LPG kit mi çıkardı?
  • Evet kit çıkardı.
  • Konusu açıldığında tebrik ederiz zaten ama buradan da hayırlı olsun diyeyim o zaman
  • Evet
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardakant

Arkadaşlar:
    Anlaşılan trafik kurallarını çiyneyenler ve trafik canavarlarından herkes şikayetçi ve yetkililerden çözüm beklemek sanırım boş hayal. Baksanıza Hıncal Uluç Sabah ta hergün bir yazı ile yetkililerri göreve çağırıyor da kimseden ses yok.
    O halde biz yani halk olarak insiyatifi ele alalım bence. Sivil insiyatif diyorlar buna.
    Bir işaret, bir logo ile görünür, farkedilir etkili bir logo ile kendimizi bağlayalım. Bu ne bileyim altında "Ben Türk insanını seviyorum ve kurallara uyuyorum", "Trafik Katili olmayacağıma ant içerim" gibi yazı ile desteklenmiş Türk Bayrağı olabilir diye düşünüyorum.
    İnsanlar araçlarının ön ve arka camlarına bu deklare ettikleri sözlerini, taahhütlerini sembolize eden çıkartmaları yapıştırsın. Böylece kurallara uyduğunu ve uyacağını oradaki tüm insanlara ifade etsin. Böylece ak koyun kara koyun belli olsun. Bu işareti taşıyıp da uymayanları ciddi şekilde (nasıl olur bilmiyorum ama) uyarsın. Utandırsın. Bir fikir olarak tartışalım derim bence... Hiçbir şey yapmadan beklemek yerine bu tip eylemlerle birbirimizi harekete geçirelim. Ne dersiniz?

Türkçe katiline bak !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan Aras -- 15 Temmuz 2009; 10:01:31 >

• BEKTAŞ LPG ANKARA bölmünde bizle ilgili biraz bilgi verdik buyrun girin bakın.
  • Ankara'da Tunalı Tleflex GFI montajını çok güzel yapıyorlar titiz ve disiplinli çalışma yapıyorlar, ben yaklaşık bir ay önce 2004 model Honda Accrod 2.4 taktırdım çok mennunum ellerine sağlık servise uğramıyorsunuz bir daha,
  • arkadaşlar merhaba arkadaşlar aracım megane 2 dynamic (2004). atiker taktırmayı düşünüyorum ankaradayım. montaj için tavsiye edeceğiniz usta ve servisleri öğrenmek istiyorum. önerilerinizi bekliyorum.
  • Arkadaşlar iyi montaj yapan vardır muhakkak ama keşke yaptıkları işin arkasında dursalar maalesef iş bitince emin olun yüzünüze bile bakmıyorlar bile istisnalar hariç(şunuda unutmayalım ama arkasında duran vardır ama sayısı çok azdır)
  • Sait Ustaya gitmeyinde nereye giderseniz gidin, geçen hafta pazartesi aracımdaki arıza lambası için gittim, 2.5 saat bekledim ve "yansın bişiy olmaz" diyip gönderdiler, dahası o 2.5 saat içinde en 10 kişi şikayete geldi oraya ve ilk gelişleri değildi oraya. Sait usta dedikleri de elinde telsi telefon üztünde takım elbise oralarda gezen bi adam, montajı da çıraklar yapıyor büyük ihtimalle....!
  • şaşmazda yalçınlar otogaz var lpg sorununu çözemeyen bir çok kişinin oraya geldiğini kendi gözümle gördüm kendi aracıma da orada taktırdım 1000km ayarına bile gitmedim maaşallah eger ugramayı düşünen olursa yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

şaşmazda yalçınlar otogaz var lpg sorununu çözemeyen bir çok kişinin oraya geldiğini kendi gözümle gördüm kendi aracıma da orada taktırdım 1000km ayarına bile gitmedim maaşallah eger ugramayı düşünen olursa yardımcı olurum

kendi aracınızada ORADA taktırdınızda ,en az on kez söktürmenin eşiğinden döndünüz diye hatırlıyorum
  • evet hocam haklısınız sorun yaşarken sizde çok yardımcı olmuştunuz onun için de çok teşekkür ederim.Benim asıl sorunum orada taktırdıkdım 2 kez gittikte sonra atikere telefon açtım onlarda bana bölge bayisine gidin onlar halleder dedi.Bölge bayiside kısaca aracın içine etti.Bir daha düzen tutmadı araç en son yalçınlara söktürmeye gittiğim halde bana çok iyi davrandılar.Sorunu 1günde çözdüler ve en az 8 saat benim aracımla uğraştı usta.Neden onlara kızmıyorum bir gün içinde 4kez beyin değişti enjektörler değişti.4 beyinin 3 ü arızalı çıktı.Bana bazı belgeler gösterdi atiker o ara yazılım hatası yapmış.Ensonunda herkezin dediği enjektör memelerini küçült önerissine rağmen onlar memeleri büyülttüler rölanti sorunu vardı tam 2 saat onunla uğraşıp çözdüler.Benim asıl sorunumun rölanti valfinin altındaki bir vidanın ayarından kaynaklandığını anladık.Tek marşta çalışan arabamı bölge bayisi çalışmaz hale getirmişti elektriği beyinden alıp bobinlere bağladılar.O günden ssonra en ufak problem yaşamadım.3 ay ben kullandım tık demedi.Sonra aracı sattım şimdi kullanan arkadaşta da sorun yok.Benim suçum o aralar çok yoğun olmamdan ötürü hep başkalarının götürmesiydi aracı kendim ilgilenememiştim.Geçtiğimiz ay yeni araç aldım gittim yalçınlara teslim ettim alın takın bişey olursa siz uğraşırsınız dedim.Allaha şükür 1000 km ayarına bile gitmedim.Ama sorun yaşasamda biliyorum ki sorunu çözene kadar uğraşacaklar.
    kısaca benim asıl sorunum atiker merkezin yönlerdirdiği bayilerde idi.Yoksa ben milletin düşmanı mıyım iyi olmayan ustayı önereyim.
    ayrıca dikkatiniz için sizi tebrik ederim.bu kadar kullanıcı arasında beni unutmamışsınız buda müşteriye verdiğiniz değeri gösterir keşke ankara da olsyadınız tanışsaydık size iyi çalışmalar.

• umut bey yalçınlar' ın adresini verebilirmisiniz veya telefonunu ve usta adını.. teşekkürler
  • 0312 278 29 23 adres olarak bilmiyorum da şaşmazda ertex e gelmeden 2-3 sokak önce soldaki sokakta.Ararsanız adresi de alırsınız zaten benimde selamımı söyleyin daha etkili olur megane coupe umut
    bol şans...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

evet hocam haklısınız sorun yaşarken sizde çok yardımcı olmuştunuz onun için de çok teşekkür ederim.Benim asıl sorunum orada taktırdıkdım 2 kez gittikte sonra atikere telefon açtım onlarda bana bölge bayisine gidin onlar halleder dedi.Bölge bayiside kısaca aracın içine etti.Bir daha düzen tutmadı araç en son yalçınlara söktürmeye gittiğim halde bana çok iyi davrandılar.Sorunu 1günde çözdüler ve en az 8 saat benim aracımla uğraştı usta.Neden onlara kızmıyorum bir gün içinde 4kez beyin değişti enjektörler değişti.4 beyinin 3 ü arızalı çıktı.Bana bazı belgeler gösterdi atiker o ara yazılım hatası yapmış.Ensonunda herkezin dediği enjektör memelerini küçült önerissine rağmen onlar memeleri büyülttüler rölanti sorunu vardı tam 2 saat onunla uğraşıp çözdüler.Benim asıl sorunumun rölanti valfinin altındaki bir vidanın ayarından kaynaklandığını anladık.Tek marşta çalışan arabamı bölge bayisi çalışmaz hale getirmişti elektriği beyinden alıp bobinlere bağladılar.O günden ssonra en ufak problem yaşamadım.3 ay ben kullandım tık demedi.Sonra aracı sattım şimdi kullanan arkadaşta da sorun yok.Benim suçum o aralar çok yoğun olmamdan ötürü hep başkalarının götürmesiydi aracı kendim ilgilenememiştim.Geçtiğimiz ay yeni araç aldım gittim yalçınlara teslim ettim alın takın bişey olursa siz uğraşırsınız dedim.Allaha şükür 1000 km ayarına bile gitmedim.Ama sorun yaşasamda biliyorum ki sorunu çözene kadar uğraşacaklar.
    kısaca benim asıl sorunum atiker merkezin yönlerdirdiği bayilerde idi.Yoksa ben milletin düşmanı mıyım iyi olmayan ustayı önereyim.
    ayrıca dikkatiniz için sizi tebrik ederim.bu kadar kullanıcı arasında beni unutmamışsınız buda müşteriye verdiğiniz değeri gösterir keşke ankara da olsyadınız tanışsaydık size iyi çalışmalar.

bizim en çok görmek istediğim sorunsuz ve keyifli kullanıcılar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.