Şimdi Ara

ANKARADA GÜVENİLEBİLECEK FİRMA VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LKARDES LER ANKARDAN PC TOPLATCAM DA BANA GÜVENİLİR Bİ YER OLMASI LASIM DSF GİGATEK MAVİ BUNLARIN DISINDA BİLEN VARMI

• arkadaslar bi yardım edin
  • Öyle bir yer bulursan bizede haber ver.

Şaka bir yana en iyisi araştırıp almak. Yoksa güvenle olacak bir iş değil. Sana tavsiyem büyük firmalardan alışveriş yapman.
  • ben gigatek ten almayı dusunuyorumda kafamı karıstıranlar oluo aynı sistemi 200-300 doalr assaı toplarım die
  • yardım arkadaslar
  • bilkent bilgisayar iyidir 2665301
  • saol abi
  • abi web sitesi yokmu baskent bilgisayarın
  • quote:

Orjinalden alıntı: lovelyguy

ben gigatek ten almayı dusunuyorumda kafamı karıstıranlar oluo aynı sistemi 200-300 doalr assaı toplarım die

Kim topluyomuş 200-300 $ aşşağı bizede göster bizde konuşalım.
  • 200-300$ AŞAĞI TOPLARIM DİYEN SALLIODUR AMA FİYAT LİSTESİ DİYE KONU AÇTIM ORADAN FİYATLARIMA BAKABİLİRSİN İSTEDİĞİN ÖZELLİKLERİ TOPLARIM TABİKİ GARANTİLİ...

200-300$ OLMASADA DİĞERLERİNE GÖRE UCUZ OLACAĞINDAN EMİNİM...
  • arena
  • quote:

Orjinalden alıntı: Not_Yet

200-300$ AŞAĞI TOPLARIM DİYEN SALLIODUR AMA FİYAT LİSTESİ DİYE KONU AÇTIM ORADAN FİYATLARIMA BAKABİLİRSİN İSTEDİĞİN ÖZELLİKLERİ TOPLARIM TABİKİ GARANTİLİ...

200-300$ OLMASADA DİĞERLERİNE GÖRE UCUZ OLACAĞINDAN EMİNİM...

kardeş senin yerin nerde bakalım gelelim
  • ben mavibilgisayardan aldım ama bilgisayar bozulmadı. Firmaların müşteriyi ne kadar düşündüğü arıza halinde belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELTA53 -- 30 Ağustos 2006; 20:35:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.