quote:Orijinalden alıntı: mktrnk quote:Orijinalden alıntı: vitor reis quote:Orijinalden alıntı: mktrnk quote:Orijinalden alıntı: vitor reis quote:Orijinalden alıntı: iamburak quote:Orijinalden alıntı: vitor reis quote:Orijinalden alıntı: iamburak Ankara değilim ama inşallah Ankara'da okullar tatil edilir dostum Her zaman tatilden yanayım nerelisin reis Kocaeli bayındırlık konutlarımı evet 169. ada umuttepeye yakınmışsın reis umuttepe felç yagış sürüyor erdemi tanıyomusun ozanla aynı evde kalan ?
ŞEntepe de felaket başladı beyler göz gözü görmüyo şaka lan yokuş aşşağı yolu buz ettik kaya kaya şu anda kızaktan yazıyorum
quote:Orijinalden alıntı: vitor reis quote:Orijinalden alıntı: mktrnk quote:Orijinalden alıntı: vitor reis quote:Orijinalden alıntı: mktrnk quote:Orijinalden alıntı: vitor reis quote:Orijinalden alıntı: iamburak quote:Orijinalden alıntı: vitor reis quote:Orijinalden alıntı: iamburak Ankara değilim ama inşallah Ankara'da okullar tatil edilir dostum Her zaman tatilden yanayım nerelisin reis Kocaeli bayındırlık konutlarımı evet 169. ada umuttepeye yakınmışsın reis umuttepe felç yagış sürüyor erdemi tanıyomusun ozanla aynı evde kalan ? taşkın mı