Bildirim
Ankarada ingilizce kursu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
up -
hangi üniversiteye gideceksin? -
gazi üniversitesi -
quote:
Orijinalden alıntı: 123melisa123
gazi üniversitesi
evde biraz çalışarak geçebilirsin bence zor olduğunu düşünmüyorum gazi üniversitesi hazırlığının -
haklısın ama ben hazırlık için düşünmüyorum,okul derslerimin bir kısmı ingilizce ve bölümüm nedeniyle yabancı dil önemli,o açıdan ingilizcemi geliştirmek istiyorum. -
quote:
haklısın ama ben hazırlık için düşünmüyorum,okul derslerimin bir kısmı ingilizce ve bölümüm nedeniyle yabancı dil önemli,o açıdan ingilizcemi geliştirmek istiyorum.
anladım, kızılayda gözüküyor dil kursları falan ama bilmediğin yere de gitme o kadar para bayılmaya da gerek yok bence
bu arada mesajları alıntılarsan daha iyi olur -
quote:
Orijinalden alıntı: esraayan
quote:
haklısın ama ben hazırlık için düşünmüyorum,okul derslerimin bir kısmı ingilizce ve bölümüm nedeniyle yabancı dil önemli,o açıdan ingilizcemi geliştirmek istiyorum.
anladım, kızılayda gözüküyor dil kursları falan ama bilmediğin yere de gitme o kadar para bayılmaya da gerek yok bence
bu arada mesajları alıntılarsan daha iyi olur
tmm teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X