Şimdi Ara

Ankarada ıphone 3gs bekleyen arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GiNaLY

ayrıca Ankara'da her yere sordum. Cebeci turkcell'de 1 adet 3gs 32 gb siyah vardı. O da satılmıştır muhtemelen. İzmir caddesi Vodafone Özşeker'de siyah 16 gb var. Başkada bir yerde yok. Üşenmeden tüm çankaya-yenimahalle'deki Turkcell ve Vodafone'ları aradım. daha napalım artık?? yok yani yokkk

EE sen ne almak istiodun ki? Beyaz mı?
  • O kazıkçı Cepa Vodafone iphone un ilk cıktıgı gün (28ağustos) her yerde bulunamadıgından 1850 ye 16gb 3gs satıyordu. Nefretle anıyorum kendilerini, Allah larından bulsunlar!!!

Ordan çıkıp Ankamall Teknosa dan 10 taksitle almıştım aynı gün...
  • Gordiondaki Vodafone'un camında 16GB Beyaz gelmiştir diye yazı vardı. Bilginize
  • dun karum turkcelle ugradım ve sorayım dedim ellerinde varmı diye, arkadas var dedi, kontratsız satılıyor mu diye sorunca evet cevabını aldım, ama fiyat sorunca işler bi anda mükemmelleşti,
    16gb 3gs için fiyat olarak gerçekten tahmin bile edemessiniz, tam 1950 tl istedi, bu fiyatın neden bu kadar oldugunu sorunca, gülerek verilen cevap bulamıyosun makineyi o yüzden dedi, inanamadım gerçekten.
    önerilen fiyat 1600 tl gibi bir rakam ken, nasıl bir kar etme düşüncesidir anlayamadım. iyi günler diyip çıktım :)
  • şu anada bütün turkcellerde var hemen hemen ancak arkadaşında dediği gibi konturatsız satmıyorlar vede peşin almak isteyince ucuk fiytlar söyleyenler oluyor her kontratlı satılan ıphondan 100tl pirim alıyor satan kişi o yüzdende böyle satılıyor
  • ben iki gün önce dikmenden aldım...kendime 32gb dayımda 16 gb aldı ellerindede daha 10 tane daha vardı ilgilenenlerin dikkatine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: devhuso

ben iki gün önce dikmenden aldım...kendime 32gb dayımda 16 gb aldı ellerindede daha 10 tane daha vardı ilgilenenlerin dikkatine...

ne kadara aldınız peki?
  • bir kaç gün önce forum avm deki vodafone 16 ve 32 gb iphone 3gs ler gelmiştir diye yazı asmıştı yanındaki turkcell sadece 16gb kontratlı satıyordu...Ankara içinde kontratsız satış yapan bi turkcell bulmak imkansız sanırım?
  • soyle bi sorum olacak kontratlı yada kontratsız 1 tane i phone almayı dusunuyorum. ama soyle bi sorunum var . kredi kartımın limiti 1.200 un altında. onemli olan limitin taksitlerimi karşılaması yoksa toplam tutarımı karşılaması gerekiyo. şimdiden cok teşekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick_Otin

soyle bi sorum olacak kontratlı yada kontratsız 1 tane i phone almayı dusunuyorum. ama soyle bi sorunum var . kredi kartımın limiti 1.200 un altında. onemli olan limitin taksitlerimi karşılaması yoksa toplam tutarımı karşılaması gerekiyo. şimdiden cok teşekkurler.

limitiniz yetmediği taktirde almanız imkansız örneğin kontratlı kredi kartına satış var limitinizin 1670 civarı olması şart vede bonusla bir bankada var sadace bu kartlara satış yapıyorlar yok şayet peşini taksitle alacaksanız limitiniz kadarını cekerler gerisini elden verirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: atahan14

bir kaç gün önce forum avm deki vodafone 16 ve 32 gb iphone 3gs ler gelmiştir diye yazı asmıştı yanındaki turkcell sadece 16gb kontratlı satıyordu...Ankara içinde kontratsız satış yapan bi turkcell bulmak imkansız sanırım?

şu anda kontratsız satış yapam yer yok çünkü her kontratlı satış yaptıklarında 100 tl pirim alıyolarlar
  • Kontratlı ankarada 32 gb turkcell nerde bulabilirim bir bilen var mı acaba?
  • panoraya bu aksam uzerı gıttık ve sorduk turkcell e kalmadı dedıler . 3gs 32 gb fıyat olarakta 1850 tl fıyat aldık. bırde panorada apple cıhazları satan magaza vardı.orayada sorduk 32 gb ı fıyat olarak 2079 tl dedıler ve en sonuncuyu ogle saatlerınde sattık dedıler .bende ankara da ıphone 3gs 32 gb bekleyenlerdenım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 29 Ekim 2009; 23:20:45 >
  • Ankarada iphone tamir eden firmware yüklüyen nereler var beyler güvenilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramroat

Ankarada iphone tamir eden firmware yüklüyen nereler var beyler güvenilir

SARSAN İLETİŞİM

Necatibey Cad 4-22 Sihhiye-ANKARA

(Balıkçıoğlu İş Merkezi) Giriş Kat No.22

(sihhiye hitit heykeli karşısı, necatibey caddesi girişinde)

0312 229 15 72 - 0312 231 60 81

Kesinlikle Tavsiye ederim,
    benim iphone 3 kez bozuldu:
    1) Hoparlörü patladı
    2) Pil öldü
    3) Ekran gitti.

hepsi halloldu. iphone sorunlarından yapamayacakları yok.
  • şu anda ankaradan ıphone bulabileceğimiz yer varmı arkadaşlar ben aldım şimdide arkadaşa aramaya başladık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.