ilk nesil iphone sahibiyim. Telefonum şarj oluyor gösteriyor ama pili bi türlü dolmuyor. ilk önce kabloda veya iphone un soketinde temassızlık vardır diye düşündüm ama telefonu pc tanıyor resim ve mp3 falan atabiliyorum ayrıca başka kabloda denedim sonuç aynı. ikinci olarak yazılımsaldır dedim 1.1.4 kulanıyordum ve 2.1 e geçtim sorunsuz çalışıyor ama pili bitiyor ve de sarj olmuyor saatlerce bekledim sonuç aynı ekranda sarj oluyor işareti çıkıyor ama dolmuyor bi türlü.
Sizce sorun nedir pilin değişmesimi gerekli bu arada sadece 5 aydır kullanıyorum.
www.dijitalhastane.com
necatibey telefon borsası...orda olmadı balıkçıoğlu iş merkezi oda olmadı karakaya apple shop antares yada panora...
pil takili olmadiginda iphone calismiyor, yani pil olmadan adaptoru takinca logo cikiyor bir sure sonra resetliyor, temassizlik olmasa gerek...
BİR LEHİM MAKİNASI VE BİRAZ TEKNİK BECERİ YETERLİ...
Yardımlar için teşekkür ederim. dün akşam içini açtım bu arada içini açmak çok zor düşünen varsa bi daha düşünsün özel açma aletlerini aldım ama çin malı oldukları için kalitesi yetmedi ve ikiside kırıldılar. ölçüm aletiyle kontrol ettim bir temassızlık bulamadım bu arda profesyonel elektronikçi değilim. pili değiştirmeye karar verdim bu sabah aldım birazdan takıcam sonuçlarını yazarım.
birader hic kasmasaydin cok uygun bi fiyata,ankarada balikcioglu (sihhiye) 22 numarali yerde iphone un her ama her turlu sorununu yaptirabilirsin ben yaptirdim cok memnunum ,ve hersekilde bi sorununda bi alo demen yetiyor ,sorularin icin yada destek icin ellerinden geleni snuna kadar yapiyorlar.... bilmiyorum cok yer gezdim ankarada ama onlar kadar hesaplisini ve yardimcisini gormedim,eger kendin beceremediysen bana ulas numaralarinida verebilirim.... ok....
sağol kardes kendim pili değiştirdim ama düzelmedi. o dediğin yerede götürdüm onlarda yapamadı ne yapıcam bilmiyrum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme