Şimdi Ara

Ankarada Konut Fırsatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
11
Favori
20.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fırat İnşaat hakkındaki söylediklerinize aynen bende katılıyorum.

Bu bölgenin en fazla 2-3 yıl içerisinde bahsedilen projelerde hayata geçtiği takdirde (Gölün genişletilmesi, şelale, Çakırlara direkt bağlantı yolu, Nata Delta Avm vs.) büyük prim yapacağı kesin gibi gözüküyor. Yatırım için kesin düşünülür ama oturum için iyi bir seçim şart!..(Son cümlenize istinaden)
  • AytaÇ Ç. A kullanıcısına yanıt
    Alan kaybetmez bölgeden, siz de konuya vakıfsınız belli. Çok fazla 1+0 ve 1+1 ruhsatı veriyor belediye. Bu tip küçük daireler kolay el değiştirdiği ve ucuz olduğu için tercih ediliyor ama tam dolu olmayan bir muhitte bu tarz projelerin fazla yapılması uzun vadede zararı olacak.

Kaşmir Aş, Kaşmir Göl Evlerinin yanındaki parseli de aldı, oraya da iki kule ve altı tepe prime daki gibi açık hava AVM tarzı bir proje yapacak. Fiyat randıman kriteri açısından Kaşmir Göl Evleri'ni tavsiye ederim. Dibinden yine ortanın üstü bir proje yükselecek.Metromall projesi de var ilerisinde. Eryaman'ın göksu civarı beş sene sonra bambaşka bir muhit olacak.
  • Alabiliyorsanız Bağlıcadan alın. Etimesgut'un en elit yeri olacağı kesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nesl-i Fatihan kullanıcısına yanıt
    Satışa açıldı aşağıdaki linkte haberini bulabilirsiniz. Ayrıca ilk etap konutlar bitti mi? Tahminimce vardır halen satılan.

http://emlakgazetesi.com/park-aveneunun-ikinci-etabi-satista/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TDB -- 22 Ocak 2015; 12:23:10 >
  • İlk etap var diye biliyorum.Fakat acelem yok daha uygun alabilmek için 2. etabı sordum.Hafta sonu kısmetse bakmayı düşünüyorum.
  • Beyler merhaba, acaba park avenue karsinda yapilan mehmet akif ersoy mahallesi yda konutlari icin ne diyorsunuz gerek fiyat gerek kalite olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emlak sektörü patlayacak ev al ma yınnnn
  • Sanırım herkes konut alımından bu aralar uzak duruyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbaww

Beyler merhaba, acaba park avenue karsinda yapilan mehmet akif ersoy mahallesi yda konutlari icin ne diyorsunuz gerek fiyat gerek kalite olarak.

hocam az çok bilgim var. pmden varsa sorularınızı cevaolarım
  • Hocam merhaba, mehmet akif ersoydaki daireleri gördüm odaları maalesef çok küçük :( acaba 3+1 lerin fiyatları ne kadar eder orada ? birde sizin genel olarak burasıyla ilgili düşüncenizi paylaşırsanız sevinirim.
  • Yeni Bat Mahallesi

İstanbul yolu metro duragi yanindaki insaatlardan haberi olan varmi .

Nata Delta Avm (Sitesinde 2013 yazilmis ama bu sene baslayacak diyenler var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgustaMangusta -- 13 Nisan 2015; 17:29:32 >
  • Arkadaslar bizim elimizde cok az pesinat var. 65 bin tl pesinat ile alinip 120 ayda odenebilecek bir proje biliyor musunuz. Bu sartlara biraz yaklasan mebuskent var. Gittim yerine falan baktim. Uzak bir yer. Ankarayi bilenler icin karacakaya mevkii batikent cakirlar ciftliginin kuzeyi.otobandan istanbul yonune giderken yuva cikisindan cikinca 4-5 km sonra. Sitelerini falan inceledim cok iddiali. Iddia ettiklerinin % 60ini yapsa bana yeter. Sehir merkezi kizilaya 25km falan. Cok bakir bir yer. Bolge villa parseliymis. Zaten projede 602 daire 302 villa var. Bastan cok uzak falan dedik. Sonra gidelim bir bakalim konusalim nedir ne degildir. Aralik 2016 teslim. Cepheye ve kata gore fiyatlar cok degisiyor. Ayni katta 4+1 dairelerin biri 440 bin biri 400 bin. Zaten bize 400binlerde fiyatlar soylenince biz kalkalim.dedim. Ama elimdeki pesinati verip teslimde ustunee evin % 25ini tamamlayip gerisine faizsiz 120 ay vafe yapiyor. Yani odeyecegim taksit 2400 tl oluyor. Sasirdim. Olabilir mi acaba diye gundemime aldim. Proje hakkinda bilgisi olan yok mu. O kadar proje konusulmus mebuskent hic konusulmamis. Aymor grup diye bir grup yapiyor. Cok buyuk firmalar mi bilmem. 7 tane firma ortakligiymis. Yarin birgun bitiremezlerse ben kira odemeye ve taksit odemeye devam edersem hesabim sasar. Iyi veya kotu yonde bu proje ile ilgili bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.

• quote:

Beyler merhaba, acaba park avenue karsinda yapilan mehmet akif ersoy mahallesi yda konutlari icin ne diyorsunuz gerek fiyat gerek kalite olarak.

Hocam malum sitede 200bine sifir daire ilanini gorunce gidip bir bakayim dedim. Lokasyon mukemmel. Macunkoy metroya yurume mesafesinde. Ama cevresi oto pazari aselsan ve anadolu bulvari ile cevrilmis. Evler sosyal konut ayarindan daha kotu yapilmis. Zira karsidaki aveune arsasi okonutlar sayesinde alinmis. Soyle bloklarin arasinda bir gezindim dokulmeye baslamis bircok yeri.oturan profili oranin eski yerlesigi olan insanlar geneli.oncesinde orada gecekondular vardi. Onlara 2ser 3er daire verilmis herhalde. Kimse yanlis anlamasin ama okumus esi calisan bir ailenin huzurla yasayacagi bir yere benzemiyor. Bloklarin arasindaki insan profili ve mezbeleligi gorunce evlerin içine bakma geregi bile duymadim. Ha bu evler 100e olsa kiraya vermek icin alinabilir ama yasamak icin bana gore degil

• quote:

Orijinalden alıntı: ankaradannn

quote:

Hocam malum sitede 200bine sifir daire ilanini gorunce gidip bir bakayim dedim. Lokasyon mukemmel. Macunkoy metroya yurume mesafesinde. Ama cevresi oto pazari aselsan ve anadolu bulvari ile cevrilmis. Evler sosyal konut ayarindan daha kotu yapilmis. Zira karsidaki aveune arsasi okonutlar sayesinde alinmis. Soyle bloklarin arasinda bir gezindim dokulmeye baslamis bircok yeri.oturan profili oranin eski yerlesigi olan insanlar geneli.oncesinde orada gecekondular vardi. Onlara 2ser 3er daire verilmis herhalde. Kimse yanlis anlamasin ama okumus esi calisan bir ailenin huzurla yasayacagi bir yere benzemiyor. Bloklarin arasindaki insan profili ve mezbeleligi gorunce evlerin içine bakma geregi bile duymadim. Ha bu evler 100e olsa kiraya vermek icin alinabilir ama yasamak icin bana gore degil

Sayın hocam evlerin içini ben size anlatayım ozaman. evler çok basık, yani evin içerisindeki yükseklik az kafanız neredeyse tavana değecek. bunun yanısıra odaları çok küçük mutfak ,oturma odası çocuk odası baktığımda bu odalara ne koyulabilir diye düşündüm. yani şahsi düşüncem ama kullanışlı değiller.

• Arkadaslar mrblar, bende Ankara da konut projelerini takip ediyorum sizler gibi. Az cok sahip oldugum bilgileri paylasmak isterim. YDA insaatin M. Akif Ersoy mah. gecekondu sahiplerine yapmis oldugu maket evlere yaklasmayin bile, Zira cogu satmanin derdinde ve satamiyorlarda. Pisman olursunuz.

M. akif Ersoy Mah. icin Suan Urankent te yakindan takip ettigim Quuen Park projesi yatirimcisi icin cok iyi bir firsat fakat Uran Holding emlak isinde bir YDA kadar profosyonel degil maalesef. Daha neredeyse 5 sene once yaptigi Elit Konutlari icin Kat Mulkiyetini bile alamdilardaire sahipleri hergun Uran insaatin kapisini caliyor ama sonuc yok. Daire fiyatlari ise tam bir kara duzen seklinde yani bir gun 300 lira dedikleri daire icin o gun maddi yonden cok zor durumdalarsa 200 e bile verebiliyorlar. Sizin pazarlik gucunuz ve sansiniza kalmis yani daire fiyatlari. Ama uygun fiyata alinabilirse iyi bir yatirim olarak degerlendiriyorum. Zira yapimina devam edilen PODIUM AVM tamamlandiginda fiyatlar oldukca artcak.

Etimesgut Baglica civarini dusunenler icinde Yazici Insaat tarafindan yapilan Open SKY projesi cok iddali ve gelecek vaad ediyor. Ayrica yine o bolgede Ozan Tower projesini bitiren Ozan grup tarafindan Baglica ya ikinci proje olarak Ozan CIty yi insa edecek suan on talep topluyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ankaradannn

Arkadaslar bizim elimizde cok az pesinat var. 65 bin tl pesinat ile alinip 120 ayda odenebilecek bir proje biliyor musunuz. Bu sartlara biraz yaklasan mebuskent var. Gittim yerine falan baktim. Uzak bir yer. Ankarayi bilenler icin karacakaya mevkii batikent cakirlar ciftliginin kuzeyi.otobandan istanbul yonune giderken yuva cikisindan cikinca 4-5 km sonra. Sitelerini falan inceledim cok iddiali. Iddia ettiklerinin % 60ini yapsa bana yeter. Sehir merkezi kizilaya 25km falan. Cok bakir bir yer. Bolge villa parseliymis. Zaten projede 602 daire 302 villa var. Bastan cok uzak falan dedik. Sonra gidelim bir bakalim konusalim nedir ne degildir. Aralik 2016 teslim. Cepheye ve kata gore fiyatlar cok degisiyor. Ayni katta 4+1 dairelerin biri 440 bin biri 400 bin. Zaten bize 400binlerde fiyatlar soylenince biz kalkalim.dedim. Ama elimdeki pesinati verip teslimde ustunee evin % 25ini tamamlayip gerisine faizsiz 120 ay vafe yapiyor. Yani odeyecegim taksit 2400 tl oluyor. Sasirdim. Olabilir mi acaba diye gundemime aldim. Proje hakkinda bilgisi olan yok mu. O kadar proje konusulmus mebuskent hic konusulmamis. Aymor grup diye bir grup yapiyor. Cok buyuk firmalar mi bilmem. 7 tane firma ortakligiymis. Yarin birgun bitiremezlerse ben kira odemeye ve taksit odemeye devam edersem hesabim sasar. Iyi veya kotu yonde bu proje ile ilgili bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.

Arkadasim Mebuskent projesi bana gore iddali ve guzel bir proje. Ilerisi icin gelecek vaad ediyor.
    Haklarinda olumsuz bir yorum duymadim. Eger odeme planina uyuyorsa degerlendir bence. Bolgenin degerlenecegi malum
    ama biraz zamana ihtiyaci var. Sahsimca karli bir yairim yapmis olursun.

• İzmir'de 30 yılda 30 bin konut üreten Ege-Koop, bu kez Ankara'da yeni bir projeye imza attı. Ege-Koop Smyrna Evleri ile, Çankaya Üniversitesi Kampüsü'ne 2 kilometre, Başkent Üniversitesi'ne 11 kilometre, Aşağı Yurtçu Mahallesi'nde 18.dönem Milletvekili Villaları'nın bitişiğinde inşa ediliyor. 80 bin metrekarelik arazinin yüzde 20'si inşaata, yüzde 80'i ise ortak kullanıma ayrıldı.

Projede Mayıs ayı sonuna kadar lansman fiyatlarıyla satışlar devam edecek. 3+1 ve 4+1

En düşük-en yüksek konut fiyatı: 289 bin TL-600 bin TL

Ege-Koop Smyrna Evleri'nde firma bünyesinde yüzde 10 peşinatla 48 ay sıfır faizle vade yapılıyor. Ayrıca yüzde 10 peşinatla 120 aya kadar bankalardan konut kredisi de kullanılabiliyor
  • arkadaşlar yda park avenue ile gidip konuşan varmı. ortalama 3+1 daire fiyatı ve ödeme durumlarını merak ediyorum...
  • Arkadaşlar merhaba, mehmet akifteki evlere bakmaya gittim (aselsanın yanında olanlar) açıkcası o lokasyona ancak bu kadar yazık edilebilir.

YDA arsa sahiplerine yapıyorum diye resmen modern gecekondu yapmış. Evlerin içini gezdim hemen hemen bütün malzemeler 2. yada 3. kalite ama en kötüsü odalar inanılmaz dar ve kullanışsız. Açıkcası almak için gittim ve üzülerek geri döndüm.

Yda Park Avenue evlerini de gezdim örnek daire gerçekten güzel. İlk etap, sanırım 2016 teslim olanlar söylenenlere göre neredeyse bitmiş. 3+1 daireler 400 TL den başlıyor benim sorduğum daire için 3+1 ve yola bakıyordu 425 bin dediler. Açıkcası benim için pahalı olduğu ve 2016 teslim dediği için almadım.

Benim gibi 300 bin civarı ankarada evlere bakan arkadaşların tavsiyelere açığım.
  • kalderons K kullanıcısına yanıt
    Mebuskente iki kere gittim. konuştum gezdim. ödeme planı gayet uygun. hele aşağı katlardan düşündüğünde fiyatta uygun. ama gel gelelim bu işi bitirebilirler mi? bugün golfkent projesinin akıbetini araştırdım netten.
    Turyap ile ankara büyükşehir belediyesinin bir iştiraki ortak yapıyormuşmuş. 2013 teslim demişler hala millet evini alamamış. anladığım kadarıyla sözleşmeye göre kira v.s. ödemeleri gerekiyormuş onu da ödemiyorlarmış. elinde sözleşme olmasının da bir esprisi yok.
    dava açmak zorunda kalmışlar. sitesine baktım golfkentin aktif görünüyor. aynı mebuskent gibi gayet şıkır şıkır. birden korktum açıkçası. tecrübeli de değilim bu konularda. kıstas nedir işi bitirebilme gücünde bilmiyorum da. 7 ortağı ufak ufak soruşturuyorum. ayhan ve ayhan can kardeşler rüzgarlı esnafıymış. 30 yıldır haklarında kötü bir şey duyulmamış
    Taşpınar ankaranın evkuru gibi. diğer 4 firmayı tam çözemedim. ödeme planı ile cezbediyor ama sonra golfkenttekiler gibi olmak var sonunda

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.