Ne kadar ortalama biliyomusun kardeş ona göre visa yı alacagım
Optimum da ki mağazalar da güzel indirimler var.Yada metro çarşısı alacaklarına göre bulvar üzerinde ki mağazalar aşırı fiyat çekiyo
Kimlik i oldum olası sevmedim.
bulvar üzerinde ki mağazalar aşırı fiyat çekiyo
Çok haklısın,kira ücretini bizden cıkarıcak ya
Lcw'ye bakıcagım bi
lcw'de şimdi kış sezonunun kotlarını 20-25ytl civarında bulabilirsin.
ben geçen gün lcw den 1 kot pantolon 2 tane sweet aldım. 50 lira tuttu.
Hoooh Hoooh Süper
BU ARALAR LC NIN FIYATLARI MAKUL BIDE ULUS SAMANPAZARI
lcw de indirim var ayrıca rodi de (ben migros mağazasından aldım) 1 alana 1 bedava kazak pantolon vs.makul. Kızılay bulvar mağazalarında indirim var gibi gözüksede diğer semtlere nazaran pahalı.Metro çarşıları daha uygun ya da ulus
istanbul yolunda levis'in mavi'nin vs. outlet mağzaları var ordan düşünebilirsin.jandarma kavşağından sonraki kavşakta bp benzinliğin içinde
dün LCW den bi pantolon aldım 20 lira tuttu...
istanbul yolunda carrefourun karşısında millenium alışveriş mağazası var. uygun fiyatlı mağazalar var orada lcw,seven hill vs vs vs
Valla herkes ısrarla Optimum çok iyi diyor.Bende daha gidemedim ama bence orayı görmeden,gezmeden alışveriş yapma derim.Benim favori mağazam köroğlu caddesi girişinde payles var fiyatlar ve kalite süper Heleki pantolon için gidebilirsen mutlaka uğra.Ben geçenlerde bi levis 501(taklit ama orjinal gibi bilirsin) bir colins pantolon bir defacto kazağa 90 ytl.verdim ama hepside acaip güzel.Kolay gelsin.
Arkadaşlar valla helal olsun,nerde en ucuz var biliyosunuz..
Ben kafama göre girer,fiyatlara pek bakmam alırım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme