Şimdi Ara

Ankarada ögrenci için tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Çankaya üniversitsi endüstri mühendisligine yerlestim. Etimesgut kampüsünde, yani okul bayağı uzak, yerini bilmeynler için söylüyorum. Soracagım soru şu, ilk sene yurt bulup yurtta mı kalsam, eve mi çıksam? Eve çıkacaksam hangi semt öğrenci için uygundur? 1000 lira civarı kira uygundur ev 1+0 falan dahi olabilir. Yurt diyorsanız nerde hangi yurdu önerirsiniz? Okulun çok fazla yerden ücretsiz servisleri varmış zaten, ancak okula yakın olmak da önemli yani. Siz ne tavsiye edersiniz? Merkeze de gidip gelen biri olucam, o da önemli kafam çok karıştı

• Çankaya üniversitesi benim bildiğim yapracık toki nin girişinde. Yapracık veya turkuaz tokide 3+1 evler 500 tl civarında kira isterler ancak şehir merkezi olan kızılaya 30 km uzaklıktadır. Ama okul ile daha içli dışlı olacağın için ben sırf okula gidip gelirken o kadar yolu çekme derim. Yine kayıt için geldiğinde daha net görüp kararını verirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkuaz Toki konutları - Yapracık toki konutları. Başka yeri seçmen saçmalık olur kiralar 200-500 tl arası değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

Çankaya üniversitesi benim bildiğim yapracık toki nin girişinde. Yapracık veya turkuaz tokide 3+1 evler 500 tl civarında kira isterler ancak şehir merkezi olan kızılaya 30 km uzaklıktadır. Ama okul ile daha içli dışlı olacağın için ben sırf okula gidip gelirken o kadar yolu çekme derim. Yine kayıt için geldiğinde daha net görüp kararını verirsin.

Evet pazartesi gelicem zaten, ankara'ya çok gidip gelirim zaten. Yapracık toki'yi bayağı araştırdım ve memnuniyetsizlik hat safhada. Bir google'a yazıp bakarsan mesela o kadar kötü yorum var ki hakkında. Bilemedim açıkçası.
  • Çankaya Üniversitesi ha yapracık veya turkuaz tokiden 2+1 400 tl civarına bir ev tut. Sessiz sakin yaşa, kafanı dinle.

• Lego95 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam haftada 2-3 gün gop'a gidip gelicem gezen bir tipim yani 4-5 gün de olabilir bu. Sıkıntı yaşamaz mıyım arabasız?
  • Yani senin merkezle pek bir işin olmayacak arkadaş çevrenle zaten takılırsın onu yazan kişiler genellikle merkeze uzaklığıyla yakınırlar. Ama senin okulun zaten orada. Arkadaş çevrene göre memnuniyetini belirlersin diye düşünüyorum

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Çok sessiz sakin değil de aktif dolaşan biriyim aslında ya Kafama takılan şey de o aslında, gop'ta büromuz var oraya ugram gerekicem ve tunalı'ya falan da giderim yani sürekli tek sıkıntım buralara giderken çekecegim zorluklar ne derecede olur acaba. Altımda araba olmayacak ilk sene kesinlikle, o sıkıntı .
  • domatesadam kullanıcısına yanıt
    Mesela çıktım bestekar'a gidicem diyelim haftasonu. Ne kadar sürer ulaşımım ve nasıl giderim? Çok soru sordum kusura bakma ama önemli şeyler benim için bunlar
  • up
  • Bestekar sokağa yaklaşık 1-1,5 saatte anca gidersin Kızılay 1 saat aşağı yukarı bahçeli 45 Dakka sürer akşam dönüşünude ona göre ayarlaman lazım son ego saatini kaçırmaman lazım

• Kesinlikle denize girmelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

Kesinlikle denize girmelisin

ahahahaha süper mizah
  • İçlik almayı unutma gitmeden önce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etimesgut Şehit Osman Avcı mahallesinde 1+1 , 1+0 daireler var ama ulaşım araç olmadan okula zor olabiler.
    Yada Polatlı'dan ev tut Ankara 45 DK, Okulun önüne varman Baysal, Üçyıldız vs ile 30 Dk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 11 Ağustos 2016; 11:04:12 >
  • Kesinlikle arkadaslarin dedigi gibi toki de ev tutman. 2+1 eşyali 4.kat 500 liraya oturdu arkadaslar. Ancak merkeze uzak, okula en yakin yerlesim yeri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapracık toki 'de 1 senedir kalıyorum. İnternetteki yorumların hepsi şişirme. Oldukça yoğun insan yaşıyor. Gelişimi çok fazla oldu . 1 sene öncesiyle acayip farkı var. Okulun da orada zaten . Mecbursun kusura bakma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.