Şimdi Ara

ankarada pc için mw2 nerde var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya PC için cod mw2 alıcamda ankarada bulamadım.nerelerde satıldığını bilenler söyleyebilirlermi

• Zor bulursun dostum geç kalmışın.
  • sorma dostum ya geç kaldım ama internette gg tarzı bir sitede 100e buldum.adamla konuşucam.ayrıca bizim komşu 2 hafta önce armadadaki teknosadan aldı
  • bence bu saatten sonra alınmaz, korsan olarakta oynanabiliyor.Hileciler serverları basmış durumda.Tabiki alırsanda bişey kaybetmessin.Bulursan tabii...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_snare

bence bu saatten sonra alınmaz, korsan olarakta oynanabiliyor.Hileciler serverları basmış durumda.Tabiki alırsanda bişey kaybetmessin.Bulursan tabii...

Şu hileciler serverları basmış lafın her yerde kullanıyorsunuz. Ama bu lafları söyleyenler hep korsan oynayanlar.

Benim 60 saatlik oyunum var henüz 1 kişiye rastladım hile yapan. Ve vac artık hile yapanları yakalamaya da başladı ayrıca. Korsanda tabiki hile koruması yok e haliyle hileci dolu.

O yüzden hep yanlış bilgilendirme yapılıyor. Korsan oyuna giriliyor hileyi görünce her taraf hileci kaynıyor deniyor. Halbuki korsan ile orjinal aynı sunucuda bile oynamazken bu laf bu kadar kolay söylenebiliyor ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

bence bu saatten sonra alınmaz, korsan olarakta oynanabiliyor.Hileciler serverları basmış durumda.Tabiki alırsanda bişey kaybetmessin.Bulursan tabii...

Şu hileciler serverları basmış lafın her yerde kullanıyorsunuz. Ama bu lafları söyleyenler hep korsan oynayanlar.

Benim 60 saatlik oyunum var henüz 1 kişiye rastladım hile yapan. Ve vac artık hile yapanları yakalamaya da başladı ayrıca. Korsanda tabiki hile koruması yok e haliyle hileci dolu.

O yüzden hep yanlış bilgilendirme yapılıyor. Korsan oyuna giriliyor hileyi görünce her taraf hileci kaynıyor deniyor. Halbuki korsan ile orjinal aynı sunucuda bile oynamazken bu laf bu kadar kolay söylenebiliyor ilginç.

evet dostum katılıyorum.ayrıca bu sözün üstüne bir kapak resmi koyulurdu ama üşeniyorum hiç koyamam şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonuna Kadar Yardır

quote:

quote:

evet dostum katılıyorum.ayrıca bu sözün üstüne bir kapak resmi koyulurdu ama üşeniyorum hiç koyamam şimdi

Ben bunları her yerde söylüyorum zaten dilimde tüy bitti ama malesef bazıları çıkıp birde "Bunlar senin enayi olduğunu değiştirmez" gibi laflar ediyorlar oyunu orjinal aldığım için.

Korsan oynar hileci kaynar ama enayi bizler oluruz ilginç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

boşuna korkmuşum demekki hem korsan oynuyorlar hem hile var diyorlar korsan varsa hile de vardır orjinal alan hiçkimse kolay kolay hile yapamaz millet parasını sokaktan toplamıyor sonuçta

• ben korsan oynamadım, br tanıdığımın pc sinde orjinal olarak oynarken 1-2 kişi görmüştüm.O yüzden söyledim.
  • quote:

ben korsan oynamadım, br tanıdığımın pc sinde orjinal olarak oynarken 1-2 kişi görmüştüm.O yüzden söyledim.

Ben hiç yok da demiyorum. Ama orjinalde hile kol gezmiyor. Korsanda çok var fakat orjinalde tek tük.
    Ayrıca 1.0.180 versiyonuyla birlikte VAC çalışmaya başladı. Şüpheli kişileri takibe almaya başlamış.

Oyunu alma konusuna gelince de Kutulu ararsan zor. Ya yurtdışından getirticeksin yada 2. el alacaksın kutu ve steam hesabını.
    Ama en güzeli GG yerine steam den almak. Kutuyu sorun etmiyorsan tabi. Ben hiç bakmadım kutuya aldım steamden geçtim. Oyun bilgisayarımda kuruluydu önceden hemen oynamaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 3 Şubat 2010; 21:59:26 >
  • Beyler konuya dönelim lütfen...
  • quote:

quote:

ben korsan oynamadım, br tanıdığımın pc sinde orjinal olarak oynarken 1-2 kişi görmüştüm.O yüzden söyledim.

Ben hiç yok da demiyorum. Ama orjinalde hile kol gezmiyor. Korsanda çok var fakat orjinalde tek tük.
    Ayrıca 1.0.180 versiyonuyla birlikte VAC çalışmaya başladı. Şüpheli kişileri takibe almaya başlamış.

Oyunu alma konusuna gelince de Kutulu ararsan zor. Ya yurtdışından getirticeksin yada 2. el alacaksın kutu ve steam hesabını.
    Ama en güzeli GG yerine steam den almak. Kutuyu sorun etmiyorsan tabi. Ben hiç bakmadım kutuya aldım steamden geçtim. Oyun bilgisayarımda kuruluydu önceden hemen oynamaya başladım.

DOSTUM PM ATTIM BAKARMISIN

• arkadaş aynı dertten muzdaripiz her yere baktım hiçbir yerde yok o yüzden steam den indiricem bence sende öle yap
  • ya bende steamdan alcam kodu dostum ama orj oyun arkadaşta var.yanlız bir sorum olacak.oyunu yüklemeden önce alsak keyi steamdan yada onaylatsak her neyse sorun çıkar mı?
  • Cevap verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonuna Kadar Yardır

ya bende steamdan alcam kodu dostum ama orj oyun arkadaşta var.yanlız bir sorum olacak.oyunu yüklemeden önce alsak keyi steamdan yada onaylatsak her neyse sorun çıkar mı?

Hiç sorun olmuyor sevgili kardeşim. Bende 15 gün oyunu aradım bulamayınca steamdan satın aldım. Steamdan alınca kod falan onaylatmana gerek kalmıyor zaten. Direkt oynayabiliyorsun. Ancak oyunu steam klasörüne download etmeye başlıyor. Ben download başlayınca downloadı kesip oyunun daha önce kurulu olduğu yerden klasörün içindeki tüm dosya ve klasörleri steam altındaki ilgili yere kopyaladım. (daha önce kurulu olan korsandı maalesef :( ama artık orjinal oyunu satın aldım tabiiki.)
  • yurt dışındaki akrabalarıma oyunun orjinalini aldırsam, kutunun içindeki cd key i alıp Türkiyeden aldığım orjinal dvd ile oyunu arkadaşın pc ye kursak bir sorun olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: medikal781

yurt dışındaki akrabalarıma oyunun orjinalini aldırsam, kutunun içindeki cd key i alıp Türkiyeden aldığım orjinal dvd ile oyunu arkadaşın pc ye kursak bir sorun olurmu?

akrabaların kazık atmadıkça olmaz gibi .sadece playstation3de sorun olabilir diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.