Şimdi Ara

ankarada psp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu japon armagana ben guvenmiyorum. biraz daha aydınlatsın hadi bzileri hepimiz oradan alalım.

garantiden diger servis olanaklarından bahsedermisiniz sayın japon armagan temsilcileri
  • upupup

japon dan ses çıkmadıgına göre , başka satan bi yer ??
  • japonn sessiz kalmaz. SEN BİZİ TANIMADAN "BEN SİZE GÜVENMİYORUM" diye bir yazı yazarsan ben sana tabiki cevap atmam arkadaşım bizi tanıyanlar bizi bilir.
  • arkadaslar bır ankaralı olmayarak soruorum bu soruyu;kımsenın xtekno hakkında bılgısı yokmu?kımse bahsetmıoda!ben "www.xtekno.com"a bı tıklayın derım.adresı ankarada!
  • oyun takası kaça yapıyorsunuz?Oyunu sizden almak mecburimi sizden alırsak kaça dışardan alırsak kaça yapıyorsunuz?Sorum japonalpere.
  • oyun takası 10 ytl oyunu benden almak mecburi değil.
  • Karumun 1. katındaki kaypak heriften alışveriş yapmayın sakın.Üç kağıtçının teki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galactus -- 1 Nisan 2006; 0:18:15 >
  • JAPONDAN almada nereden alırsan al !!!!!!!

(ÖRNEK: TEKNOSA garantide bir numara ve en güzeli tek fiyat!" şubeside bayağı war")
  • ARMAĞAN OYUNCAK JAPON İLE BİR BAĞLANTISI YOK. SADECE İSİMDE AYNI. ARMAĞAN OYUNCAK. ESKİ ÇARŞI MAĞAZASI YANI VEYA KOÇBANK YANI CAFE DOWN ALTI KIZILAY ANKARA

PSP DE LİDER ARMAĞAN OYUNCAK)
  • ismin japon alper - armagan oyuncak............

Hiç kimsenin ekmeği ile oynama gibi bir luksumuz yok tabi.

fakat yakıştaramadıgım bir şey var. 2.50 psp 350 ye bırakıyorsunuz , 1.50 ye 400 fiyat çekiyorsunuz. dukkanınıza geldim elim boş dondum maalesef
  • üzgünüm ama 1.50 versiyonların fiyatları yüksek şu anda 400 e ben bile alamıyorum. Şu anda 1.50 sıkıntısı var piyasada biliyorsun.

armagandestek@hotmail.com
  • daha once soylenmisti boyle bisey. version 1.5 olanlari sony artik cikarmayacak ve 1.5 olanlarin fiyatlari cok cok artacagi dusunulmustu. ben de bekliyorum o yuzden satmiyorum psp mi. bu arada simdi baktim psp nin fiyati 150 dolara dusmus amerikada. eger bu yaz gidersem bi amerikaliya 600 dolara yanindaki oyunlari ile birlikte saticam. zaten oyun basina 30 dolar oldugunu dusunurseniz ucuza bile veriyorum ama neyse yabanciya gitmiyor ne de olsa amerikali
  • ben yeni psp slim aldım version yükletmek istiorm bide oyun ankaradayım ne kadara olur?
  • Ankarada psp JAPON ARMAĞAN OYUNCAK tan alınır..reklamsa reklam..müşteri memnuniyetini gözeten nadide elektronikçilerden biridie JAO...Ki bu nadideliği haketmesinde güleryüzlü bir arkadaş olan Kubilay beyin emekleri yadsınamaz bir gerçektir.
    psp slim+8gbkart+kristal hardcase+kılıf+deri çanta+bileklik=Müşteri Memnuyeti..
  • neyse ben psp aldım fakat version işini ne kadara nerde yaptırabilirm ankarada
  • Birde sahte oyun yükleticem ?
  • İnsanların sizleri tanıyabilmesi için öncelikle sizin cevap vermeniz kendinizi anlatmanız gerekmektedir.
    Ayrıca fiyatlarınız çok oynuyor dolara endeksliyorsanız dolar düştü ve fiyatlarınız 350 oldu sadece cihaz uzun süredir ankara piyasasını takip ediyorum uygun ve güvenilir bi yer buldum fakat şuanda nakit param yok ellerindeki pspler bitmesin diye söylemiycem ben alıyım sonra söylerim :))
  • 170$ dolara ben amerikadan aldırdım
  • psp alacakken 2 dükkana da gittim
    2sininde pspleri hoşuma gitmedi makineyi aldım elime sanki 2.eL
    yada vitrinde dura dura paslanmış :)
    gittigidiyordan aldım gayetde memnunum canavar gibi çalışıyo servis desteğide veriyor adam
    dipnot:
    alacağınız kişinin daha önceki satışlarının yorumlarına bakmayı unutmayın!!

bu arada amacım firmaları kötülemek deil sadece içimden bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoganicT -- 18 Ağustos 2008; 23:10:16 >
  • Ankara'daki arkadaşlara hafıza kartı ve psp-oyun-film-dizi arşivlerinde yardımcı olabilirim :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.