Şimdi Ara

Ankarada PSP Slim Alabileceğim Yer? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alan almıştır zaten bak kaç ay geçmiş...
  • psp slim 4 gb kart versiyon 4.01 m33-2 kulaklık kılıf 15 oyun bileklik ekran koruma stickerı 360 ytl
  • walla benimde düşeş geldi arkadaşlar hiç kullanmamış sıfırdı psp slim + 4gb hafıza kartı + tv kablosu + kılıfı + bilekliği 270 ytl aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray6852 -- 3 Eylül 2008; 23:06:06 >
  • ankarada arıyorsan japon,ırmak gibi yerlere öncelikli bak bir de ırmak'ın teknik servisi var belki biliyorsundur oralardan da uygun fiyata alabilirsin yada sakaryada bir pasajda anadolu elektronik miydi bir yer vardı(belki adını doğru bilmiyorumdur ama işte sakaryada biliyorsan bak drim ben)ben tesadüfen buldum psp slim-şarj aleti-kılıf-kulaklık-askılık-1 gb hafıza kartı-2 gb hafıza kartı-1 orijinal oyun-tv kablosu-temizlik bezi:315-330 ytl mi neydi işte pazarlıkla ve peşin verirsen 300 yapar sanırım ben sormuştum peşinde 300 e kadar inerim demişti ama en son 3 paket kalmış 1 haftada 50 paket bitmiş,bugün baktım işte yarın bir bak bitmediyse güzel fırsat ama oyunun ne olduğunu bilmiyorum
  • slim psp versiyonu hazır şekilde bende temin edebilirim, şuan 300 ytl.

ayrıca psp için oyun film dizi arşivlerinden de edinebilirsiniz,
  • pspdemi satıon skaty aksesuar film oyun sattığını biliodumda psp sattığını bilmiodum
  • Dükkanıma bir bakın derim ankaradaki en uygun fiyat
    http://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=462114
  • quote:

Orjinalden alıntı: w11q1

pspdemi satıon ska ty aksesuar film oyun sattığını biliodumda psp sattığını bilmiodum

bazen canım sıkılınca satıyorum :) çok satıp az ilgilenmek işime gelmiyo :)
  • ankara psp center da uygun satıyor olabilir ama ırmak toysland çok uygun 280 ytl mi neydi siteden en son baktığımda...sanırım nakite bir ucuzluk yaparlar
  • ankara da en uygun firma kule teknoloji dir. izmir 1cadde ıhlamur sokak no 12/c kızılay
  • Kardeşim görmüyormusun 2008 konusu.Nolur bakın biraz tarihlere.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.