Şimdi Ara

ANKARADAKİ 128 den 256 ya geçiş yapanlar ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurtuluştayım (incesuya bağlı galiba), 256 olmuş farkında değilim siz soyleyince farkettim..selamlar herkese..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prudencio

artık 256/64 bağlantım var...

Ankara/Dikmen/Keklik

ALCATEL

OHA. Ben de aynı yerdeyim ve hala 128. Çifte standart kardeşim bu
  • Ben de aynı şekilde Ankara Bahçelideyim, millet 256 olmuş ben daha 128'im :(
  • Şu port değişimi nasıl oluyor bilen var mı??
    elle yapıyorlar sanırım,yoksa aynı yerde bir kişinin olmuş birinin olmamış garip duruyor.
    Telekom'da bu işi bilen her santralde tek eleman vardır,bu kesin,diğerleri çay içiyorlardır
    bence bu olay İstanbul ve Ankara'da baya sürecek.
    ben pes ettim..
  • Etlikteyim akşam üzeri 256 oldu hayırlı olsun .
  • valla az önce bağlantım koptu büyük bi sevinçle tekrar bağlanmasını bekledim ve sonuç aynı. hala 128 :((((
  • ve mutlu son
    ohhh bea
  • Bizimki neden olmadi yaw bu ne.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tesko

Ben de aynı şekilde Ankara Bahçelideyim, millet 256 olmuş ben daha 128'im :(

Evet ben de Bahçelideyim tık yok daha:(
  • vee yenimahalle de 256 oldu artık şu an 21 kb ile download yapıyorum.
  • Bizim Aydınlıkevlerdekiler 26 Ekim 2004 Saat Sabah 11 Civarında 256 Olmuşlar......
  • Bahçelievler - Alcatel network
    128/32
    Telekom duy beni :(
  • Yarın bağlandı bağlandı bağlanmazsa bir dahaki pazartesine kadar bekliycez çünkü araya 29 ekim bayramı ve haftasonu giriyor...
  • Port bitti port mayıs 2005 i bekleyin, olsa niye takmıyalım
    hayret bişey ya. Geçen sene 56k yla sürünüyodunuz nooldu 2 dk da şımardınız. töbe töbe
  • Tesko ne oldu bir haber yok mu senin bağlantıdan hala?
  • yok valla ya telefon açıcam şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesko -- 28 Ekim 2004, 10:58:28 >
  • Hatların hepsinde çalışıyolarmış yarın da çalışacaklarmış hergün çalışıyolarmış aman ne çalışkan insanlar bunlar böyle :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tesko

Hatların hepsinde çalışıyolarmış yarın da çalışacaklarmış hergün çalışıyolarmış aman ne çalışkan insanlar bunlar böyle :)

Tesko Oğlum bir ikimiz kaldık Yürü gidelim bu adamların kendi başlarına yapacakları yok yardım edelim beri zuhahaaaaa
  • Valla ya kendii acaip ezik hissediyorum. Bi de telefondaki kadın da böyle mikropmuşum gibi konuştu :)
    " ee ne var yani 2 güne kadar olacak , zavallı 128 bağlantılı seniiii ! '" gibisinden :)
  • Bu arada alcatel - nec olayı sanırım ciddne. Benim port bi de eski bu 60.000 porttan önce verilmişti.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.