abi birak smdi sende bizi yeme cıtır cıtır dün oynasan ne olacak esesden sonra kuponu satsan kazancaktın sen dedin satmayacagım kesin gelecek ankara 10ç herkes oynasın bu mac patlıcak vs biton yazı yazdın simdi sanki sadece ben dun buna oynadım gelirmi beyler gibisinden yazmısın gibi yazion yani dün oynamanın hicbi anlamı yok satabilrdin mactan önec satmadım hata ettin gecti gitti keske dinleseydin bizi bidahaki kuponlara bol şans tartısmak icin yazmadım da yani sende yapma şimdi
1500e yakın kaybettiğim için geçen ay koymadı bana ama kasa da az para kaldı
iyi olacaktı gelecek para.ayrıca yine olsa yine satmam 270 verecek kuponu 125e satmak
ankara kotude oynasa skor 0-1 handikapda yapamadılar bala mala 1-1 olabilirdi.
money sen neyin kafasını yaşıyosun.takımda adam kalmamış gidip ankaragücüne oynuyon.benim konumda da buca maçına alt falan diyodun.
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
money sen neyin kafasını yaşıyosun.takımda adam kalmamış gidip ankaragücüne oynuyon.benim konumda da buca maçına alt falan diyodun.
oynamadım o maça
ama ben öyle açılan konuları görünce tersini oynardım genelde ondan alt dedim yani sadece senin yoruma göre
tmm laynn paralarda uçtu gitti öldürmeyin daha çok
zalım manisa ilk yarı 2 dediydim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme