Şimdi Ara

Ankastre ama ankastre değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    11 yıllık Bosch marka set üst ocağımın artık bana hizmet edebileceğini düşünmüyorum ve
    kendisini emekliye ayıracağım. Ancak alacağım set üstü ocağın cam ankastre olmasını istiyorum.
    Ama benim mutfak tezgahım ankastre ürünler için uygun değil. fırınlı ocak yeri bırakılmış.
    Ben ankastre kullanmak istiyorum çünkü taşan yemeğin ya da kırıntıların ocağın altında ya da yerde
    birikmesini istemiyorum temizliği çok zor oluyor. Çalışan bir insanım temizliği ertelediğim zaman içinden çıkılmaz hale gelebiliyor.
    O yüzden ankastre olmayan bir tezgaha montaj için fikirlerinize ihtiyacım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum iyi günler.

• ankastre setler var istediginiz normal fırın ölçüsünde altı ankastre fırın üstü ankastre ocak şeklinde bende evime ondan yaptırıp kullanacagım mobilyacılar yapar sanırım benım hazır gördüğüm ürünün fiyatı 150 lira idi.
  • Şu an çevrenizda BAUHAUS varmı bilmiyorum..Tezgahınıza ilave uygun renkte hazır tezgah alıp kestirin..Orada her ölçüde kesim ve kenar bandı yapıyorlar..Tezgahı kestirip aldıktan sonra ankastre ocak üzerine tam uyacak ölçülerde oydurun..Bu ilave tezgahı fırın üzerindeki boşluğa ekleyin. kenarlarını L şeklinde 6 adet demir köşebentle çok sağlam kenar duvarlara bağlattırın..Üzerlerine en az 20 kg yük binecek gibi düşünün..İşlem tamam..Ne kadar rengi uygun olsada üstteki ek çok az belli olur.Tercih sizin..Kolay gelsin.. NOT.. Oyma sonucu kenarlarda kalan parçalar çok dar ve ince kalırsa alttan iki adet 65 cm boyunda ve bir parmak eninde ince demir profil Yada silme lama demir vidalayınız.. Çok sağlam olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 19 Nisan 2011; 14:10:49 >

• Yorumlarınız için gerçekten teşekkür ederim.
    Bakalım bir şeyler uydurabilecek miyiz. Bauhaus yok burda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankastre set ve Buzdolabı.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.