Öncelikle bu forumda bize fikirleriyle yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Sizden şöyle bir ricam olacak ankastre set almak istiyorum ve PROFİLO marka almaya karar verdim, seçtiğim anakstre "set 5" içeri ise FRMA700, OCA553, DVA260, yanında ise kampanyalı olarak ankastre bulaşık mak. BMA3053 hepsi toplam 1800 ediyor sizce bu ürünler nasıldır ve bu fiyat 3 taksit olarak iyi bir fiyatmı? Buzdolabında ise bütün forum yorumlarını okuyarak SAMSUNG RL 62ZBPN1 almaya karar verdim şimdi lütfen iyi veya kötü yorumlarınız nelerdir ??
Bence son derece uygun. Setüstü ocak ve fırında Profilo aynı fiyattaki muadillerinden çok daha kaliteli. Bulaşık makineniz de solo(geleneksel model) fiyatına gelmiş. O cihaz da iyidir. Sadece davlumbaz piyasa kalitesinde, o da yine ucuza geliyor zaten.
Ben sözkonusu ocak ve fırını peşin 550+190TL'ye aldım. Bu mantıkla bulaşık makineniz 800, fırın 600, ocak 200, davlumbaz da 200TL'ye geliyor denebilir.
Buzdolabı tercihiniz de bence gayet iyi, Tüketim değerleri düşük, kaliteli bir üründür. Sadece kapı raflarının saydam olmaması kaba duruyor, o da pek önemli değil diye düşünüyorum.
ilginiz ve yorumunuz için çok teşekkürler yarın hepsini alıyoruz kısmetse...
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. hepsine baktım ve çok güzel
Nişanlımla ben bu seti aldık 2500 TL ye. Electrolux EOB53004X Ankastre Fırın + EHG6415X Ankastre Ocak + EFC60110X Ankastre Davlumbaz + ESI64030X Ankastre Bulaşık makinesi. Ama sizin seti gördükten sonra galiba kazıklandım demeye başladım. Ya ben şimdi gerçekten kazıklandım mııı :(:(:(
Candoğan bey acil yardım ... Aylardır forumu takip ediyorum.Bütün beyaz eşyamı yenileyeceğim.Çok az sürem kaldı ve hala karar veremedim.Ankastre olarak simens kampanya 5 düşünüyorum.Fakat aynı özellikteki fırın profiloda çok daha uygun..Profiloya dönüyorum benim istediğim cam ocak yok.Allak bullak olmuş durumdayım.Çamaşır makinesi profilo mu simens mi.Simens çamaşırları yırtıyor diye şikayetler duydum.OOOffff yaaa.Buzdolabı samsung mu simens mi...Lütfen yardıııımmmm.....
hepsini aldık ve bugün buzdolabımız geldi...
quote:
Orijinalden alıntı: magical99
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. hepsine baktım ve çok güzel
Nişanlımla ben bu seti aldık 2500 TL ye. Electrolux EOB53004X Ankastre Fırın + EHG6415X Ankastre Ocak + EFC60110X Ankastre Davlumbaz + ESI64030X Ankastre Bulaşık makinesi. Ama sizin seti gördükten sonra galiba kazıklandım demeye başladım. Ya ben şimdi gerçekten kazıklandım mııı :(:(:(
Profilo ile Electroluxü karşılaştırmayınız. Açıkçası sizin aldığınız setin benzerini biz de almayı düşünüyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: perinsu
Candoğan bey acil yardım ... Aylardır forumu takip ediyorum.Bütün beyaz eşyamı yenileyeceğim.Çok az sürem kaldı ve hala karar veremedim.Ankastre olarak simens kampanya 5 düşünüyorum.Fakat aynı özellikteki fırın profiloda çok daha uygun..Profiloya dönüyorum benim istediğim cam ocak yok.Allak bullak olmuş durumdayım.Çamaşır makinesi profilo mu simens mi.Simens çamaşırları yırtıyor diye şikayetler duydum.OOOffff yaaa.Buzdolabı samsung mu simens mi...Lütfen yardıııımmmm.....
Mesajınızı şimdi gördüm kusura bakmayın.
Profilo'da OCA652 olarak cam ocak mevcut.
Buzdolabında Samsung tartışmasız daha iyidir. Çamaşır makinesinde de durum bütçeye göre değişmekte.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme