|
Anker güneş enerjisi ile çalışan soğutucusunu duyurdu

-
-
çok başarılı buldum
-
Fiyatını saymazsak iyi ve mantıklı ürün cidden ama bu fiyatlara alması zor. Tabii parası olana bedava bunlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
25k civarına gelse en küçüğü baya okey bu arada;
300wh batarya var (33Lt gözüküyor) , kompresörlü soğutma var. (300wh bir batarya bloğu ort 9-10bin TL Anker 522 deki batarya bloğu olabilir, kompresörlü soğutucu ise ort 10 bin TL iyileri)
Yanlız haberde bir hata var bu üründe entegre 100w panel yok. Şarj etmek için 100w Anker 625 veya 531 200w panel satın alıp bağlamak lazım.
Türkiyeye geldiği gibi almayı düşünüyorum. Bendeki batarya bloku küçük 256wh soğutma için ayrı bir batarya olması kampçı için çok iyi 30wh saatlik tüketse geceyi geçirir gündüz doldurursun umarım yakın zamanda gelir ülkeye...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 10 Ocak 2025; 11:5:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 watt paneli de biz alacaksak hiç mantıklı değil, direk 220v mini buz dolabı al tak 12V DC çevirici ile daha iyi yanına da araba aküsü tamamdır!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 10 Ocak 2025; 12:41:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye piyasasına girmiş ama ölü doğmuş 30Lt hacimli olana 50 bin TL (1370$ fiyat isteniyor) , 40 LT olana ise 60 bin TL bu paraya komple karavan eşyası mobilyası elektroniği dizerim...
Bu çılgınca ve fahiş fiyatlama canımı sıktı gidip Evacool (Manisa Üretimi) 45Lt dolap sipariş ettim 11 bin TL Anker emsallerinin tekerlekli taşıma kollu vs Türkiye menşei üretimleri batarya hariç 13 bin TL fln bataryalı maliyette 20-23 civarı Sanal BT yani Anker Tr Distribütörü şu fiyatlama için utanmalıdır...
www.yavuzerkaravan.com
Evacool Eva 40 HB 40 Litre 12/24V Oto Buzdolabıhttps://www.yavuzerkaravan.com/urun/evacool-eva-40-hb-40-litre-12-24v-oto-buzdolabi?gad_source=4&gclid=Cj0KCQiA_Yq-BhC9ARIsAA6fbAjxMYY92Exx-ejwvgZK-LCxUbeaiBc6SWV_MHY9dMVW0J4X5UCUY3IaAhZKEALw_wcB
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X