Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Anker Nebula Portatif Android Projeksiyon Satın Al 18 Ağustos 2024 14:58 1 1 Anker Nebula Portatif Android Projeksiyon Merhaba,Cihaz Android kumandalı üzerinde touchpad var. Bataryası rahat 1.5-2 filmi çıkarıyor. İlgilenen olursa tekrar denerim. Yaklaşık 1 yıldır hiç kullanmıyorum. Fiyatı şu anki MediaMarkt fiyatına göre yazdım.Cihazda en fazla 10 kez film izlemişimdir. Elden Kocaeli istanbul anadolu dan elden verebilirim. Takas düşünmüyorum maalesef nakit ihtiyaçtan satıyorum.İyi akşamlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Anker Nebula Portatif Android Projeksiyon SIFIR Hp Victus Ryzen5 7640 Rtx 4060 [SATILDI] Sıfır MSI Katana Rtx 4070 i7 12650H Takaslık Sıfır Rx6900xt (Rx6700+ ile)