Şimdi Ara

Anker Soundcore Liberty 2 PRO İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
7.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • amazonda ve HB'de 899tl. Tavsiye eder misiniz?
  • Viper4 ile bir iki ayar yapıp yukarıda arkadaş çın verdiği ekoyu kullanınca kulaklık mükemmel bir hal aldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir süredir bu kulakliği araştırıyorum ve almayı düşünüyorum ama en başinda beridir de Sony WF-1000XM3 almayı da planliyorum. Aşaği yukarı fiyatları şuan aynı gibi, aralarında hepi topu 150 200 lira fark var.

Bu ikisinide kullanmış birileri var mi ?? 1000 TL seviyelerine çıkmışken 100 200 daha verip Sony'e alabilirim ama TEK TEK TEK önceliğim müzik kalitesi.. Konuşma kalitesi falan umurumda bile değil tek önemli olan Müzik kalitesi. Adam gibi Bir tane bile yerli incelemesi yok kulakliğin, tek tük yerli incelemecilerin hepsi salak gibi incelemiş. Detay anlatmaktan aciz, özellik belirtmekten aciz v.b.v.b.v.b. yetersiz kısaca..

Youtube'da Yabancı incelemecilerin Liberty 2 pro incelemelerini izlediğimde işin ortasını bulamadım ve bu beni daha da uyuz etti. Genel olarak bi çok Liberty 2 pro incelemesini izledim ve ya çok çok çok beğenip mest oluyolar ya da hiç beğenmeyip listenin en altına yazıp geçiyolar.. Yaw arkadaş yok mu sizin ortanız ??? Bi tane inceleme izledim adam öyle bi etkilendi ki mest oldu resmen Anker L2P'e yeni şampiyonum artık L2P diyo o derece. Eeee böyle oluncada kafam iyice karıştı..

Bu önümüzdeki günlerde YA Anker L2P yada Sony WF-1000XM3 alacağim ama hayırlısı artık. Bu ikisinide kullanmış birileri var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 19 Ekim 2020; 11:39:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Arkadaşlar bir süredir bu kulakliği araştırıyorum ve almayı düşünüyorum ama en başinda beridir de Sony WF-1000XM3 almayı da planliyorum. Aşaği yukarı fiyatları şuan aynı gibi, aralarında hepi topu 150 200 lira fark var.

Bu ikisinide kullanmış birileri var mi ?? 1000 TL seviyelerine çıkmışken 100 200 daha verip Sony'e alabilirim ama TEK TEK TEK önceliğim müzik kalitesi.. Konuşma kalitesi falan umurumda bile değil tek önemli olan Müzik kalitesi. Adam gibi Bir tane bile yerli incelemesi yok kulakliğin, tek tük yerli incelemecilerin hepsi salak gibi incelemiş. Detay anlatmaktan aciz, özellik belirtmekten aciz v.b.v.b.v.b. yetersiz kısaca..

Youtube'da Yabancı incelemecilerin Liberty 2 pro incelemelerini izlediğimde işin ortasını bulamadım ve bu beni daha da uyuz etti. Genel olarak bi çok Liberty 2 pro incelemesini izledim ve ya çok çok çok beğenip mest oluyolar ya da hiç beğenmeyip listenin en altına yazıp geçiyolar.. Yaw arkadaş yok mu sizin ortanız ??? Bi tane inceleme izledim adam öyle bi etkilendi ki mest oldu resmen Anker L2P'e yeni şampiyonum artık L2P diyo o derece. Eeee böyle oluncada kafam iyice karıştı..

Bu önümüzdeki günlerde YA Anker L2P yada Sony WF-1000XM3 alacağim ama hayırlısı artık. Bu ikisinide kullanmış birileri var mi ?

Liberty 2 Pro modelini kullandım. Ses kalitesi dedikleri kadar güzeldi gerçekten de. Ama tıslama problemleri yüzünden iade ettim. Aynı şekilde şu an Jabra Elite 75t modelini aldım, onda da arada sağ arada sol olacak şekilde tıslama yapıyor. :D Jabra ve Sony arasında kalmıştım bende çünkü aynı fiyatlardaydı. Sony de böyle problemlerin olduğunu hiç duymadım. Diyeceğim o ki eğer apple kullanıyorsanız apple airpods veya pro almanızı öneriyorum. Yok diyorsanız Sony sizi memnun edecektir. ANC olması da ayrı bir artısı. Aceleniz yoksa da Jabra' nın 85t modeli yakın bir zamanda piyasaya çıkacak. Özelliklerine baktığınızda piyasadaki en iyi kulaklık olma yolunda. Tercih sizin hocam.

• Bu tıslama sesi dediğiniz nasıl bir ses, 9 aydır kullanıyorum, daha böyle bir sese denk gelmedim.

• Merhabalar. İlginç bir şekilde sağ kulaklığın şarjı çok az gidiyor. İkisi de tam doluydu ve şuan sonuç gördüğünüz gibi. Bir problem olabilir mi? Kulaklığı Windows 10 bilgisayarımda ve İphone ile kullanıyorum.
    Anker Soundcore Liberty 2 PRO İnceleme

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Dip ses problemi diye geçiyor, şarki başlayinca arkadan tisssssss diye surekli ses geliyor. Servisinde kabul ettigi bir sorun. Servisten yeni gelen kulaklikta bile ayni sikintiyi yaşadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: giges1997

Dip ses problemi diye geçiyor, şarki başlayinca arkadan tisssssss diye surekli ses geliyor. Servisinde kabul ettigi bir sorun. Servisten yeni gelen kulaklikta bile ayni sikintiyi yaşadim.

Hocam benim ayrıca şarkı çalmazken bi tıslama geliyor aynı sorundan ötürü mü bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

Hocam benim ayrıca şarkı çalmazken bi tıslama geliyor aynı sorundan ötürü mü bu

Alıntıları Göster

O daha da kötü hocam bende de vardi o. Ama şarki çalarken duymuyorsaniz problem etmeyin. Ben hem muzik oncesi hem muzik aninda hemde muzik sonunda duyuyordum tislamayi.

• Kulaklık hepsiburada da indirimde almak isteyen bakabilir.
    https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-liberty-2-pro-tws-bluetooth-kablosuz-kulaklik-ve-kablosuz-sarj-kutusu-a3909-siyah-p-HBV00000TBK0J?magaza=Hepsiburada

• Bu kulaklık ve Edifier TWS NB2 arasında kaldım. Ne dersiniz memnun musunuz Anker'den?

Aslında soru işaretim yok tek çekincem kulaklığın kaba duruyor olması. Edifier biraz daha şık bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: giges1997

Bu tıslama sesi bende kesinlikle yok. O kadar şarkı denedim, geçişlerde olsun, diğer müzik türlerinde olsun, en ufak problem yaşamadım.

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Hocam malesef kulaklığın yazılım güncellemesini yapamıyorum talimatları ingilizce anlayamıyorum telefon android güncelleme yaparken Bluetooth ile ilgili bı hata veriyor bir çok şey demedim ama halledemedim siz çözüm biliyor musunuz

• Arkadaşlar bende liberty 2 pro var kulakligin birinin versiyonu yani sol olanin 1.26 digeri sag olanin 1.28 ve guncelleyemiyorum bu konuda bana yardimci olacak biri var mi ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.