Şimdi Ara

Anker Soundcore R50i vs Edifier X3S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, kulaklık arıyorum. Önceden QCY T13 kullanıyordum ama kutusunu kaybettim. Şimdi R50i ve edifier X3s arasında kaldım. R50i indirime girmiş. Aralarında 200 TL fark var. Hangisini önerirsiniz ya da bu fiyat bandında önerebileceğiniz kulaklık var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Eğer bir mecburiyetiniz yoksa Soundcore ürünü önermem. Bir süredir yedekte Liberty 4 NC kullanıyordum. Kulak içi kulaklıklarda kullandıkları uçlar çok kalitesiz ve konnektörleri sadece soundcore'a has olduğu için artık çoğu iyi markada standartlaşan veya ekstra satın almak isterseniz fiyatı uygun olabilecek uçları da kullanamıyorsunuz. Kanalı uygun şekilde kavramayan uç hem ses kalitesini düşürüyor, hem gürültüyü iyi engelleyemiyor hem de çok kısa sürede fiziken rahatsız edici oluveriyor. Kulaklıktaki konnektöre ve şarj yuvasına uyumlu sıradan başka uçları ithal etmek bu 3 kuruşluk kulaklıkların fiyatı kadar tutabiliyor, onlar da stokta bulunurlarsa..

Biraz araştırırsanız destek de yok hükmünde. Alışveriş sitelerinden alırsanız üretici firma destek vermiyor, sadece ne idüğü belirsiz Türkiye distribütörünün desteği.

İngilizce biliyorsanız, pazarlama ve inceleme videolarından ziyade, yabancı forumlarda ergonomik sorunları ve malzeme kalitesizliği üzerine tonlarca bilgi var. Benim için kritik bir cihaz değildi, çok komik bir rakam diye meraktan almıştım ama yine de pişmanım denebilir.

İyi alışverişler dilerim.

Edit: Kulak ucunun iyi uymaması yüzünden yanlış ebat kullanırsanız çok önemli bir yan etkisi: Çalanı/oynayanı otomatik durdurma/başlatma gibi üzerindeki sensörlere bağlı fonksiyonlar kullanılacaksa kulağa iyi oturmadığı için sadece nefes alınca bile sensörler yanılıp kendi kendine duruyor, çalışıyor, vs.

Anker Soundcore R50i vs Edifier X3S

uç konnektörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmdat Çekici -- 25 Eylül 2024; 21:26:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anker Soundcore Life Q35
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.