Şimdi Ara

ANKET (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya şaka maka full str bow fire yapan yok galiba benden başka, bu kadar abuk bi buildmi ki bu kombinasyon ? ama fire dediysem diğer forcelardan da gerekli olanları açıcam tabii ki ilerde ( koşma, phy def. vs.. ) bu char bana gelecek vaadediyo gibi görünmüştü ama pek de öyle değilmiş anlaşılan
  • 9
  • elbette 3 sürekli yatıyo diyen arklar kasmasını bilmiyen hesabına sayıyorum sağlam taktiklerle en ii char budur derim

3
  • 11
  • 6

bu char ı kasarken zevk alan tek benim herhelde
  • tabiki 5
  • No:9 Pure Str bow Cold
  • 6

pvp= stun and cold

bowcu kadar dandik char görmedim.

hyrbirt spear çok dehşet damage veriyo pvp yaparken adam nuke atıyo ardından 58 vuruyo sonra 63 vuruyo ölüyosun zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _elkA -- 13 Ağustos 2006; 4:59:59 >
  • ><><>1><><>
  • 8
  • Evet artık sonuçlanmış sayabilirim bunun için;
    no 8 :6 kişi
    no 1 :7 kişi
    no 6 :7 kişi
    no 11:4 kişi
    no 3 :3 kişi
    no 5;7ve9 :2 kişi
    no 2 ve 10 :1 kişi

Sonuç olarak herkese katılımı için teşekkür ederim ve buradan görüldüğü gibi str col blade ve int fire light çok sevilen buildler ve bir onlar kadar kuvvetli olan pure str fire ya da cold glavie bu charlar genel seçim olarak hem sevilen ve her yeni oyuncuya önerilebilecek charlardır.

Fazla söz ettiysek affola.
    Saygılar ; teşekkürler.

heretic abi sil artık bunuişi bitti

• 5 rules(benide ekle benide )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceLaCroix -- 15 Ağustos 2006; 20:10:03 >
  • 11
  • 6
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Evet artık sonuçlanmış sayabilirim bunun için;
    no 8 :6 kişi
    no 1 :7 kişi
    no 6 :7 kişi
    no 11:4 kişi
    no 3 :3 kişi
    no 5;7ve9 :2 kişi
    no 2 ve 10 :1 kişi

Sonuç olarak herkese katılımı için teşekkür ederim ve buradan görüldüğü gibi str col blade ve int fire light çok sevilen buildler ve bir onlar kadar kuvvetli olan pure str fire ya da cold glavie bu charlar genel seçim olarak hem sevilen ve her yeni oyuncuya önerilebilecek charlardır.

Fazla söz ettiysek affola.
    Saygılar ; teşekkürler.

heretic abi sil artık bunuişi bitti

Anket sonuçlandı mı??

Bir daha sorayım da garanti olsun

Bu arada full ınt sword doğrudur tek glavıe crt ı ile yatıyor malesefAma canı yarıya yaklaşmış bir gıant ı full str nin elinden almak çok hoşuma gidiyor

Sonuçta herkesin zevkleri farklı kimi yaratık kesmeyi sever kimi başka oyuncuları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 15 Ağustos 2006; 20:54:05 >

• benim build burada yok hazır yeri gelmişken yeni buildimi size açıklayayım bittiğinde detaylı olarak açıklayacam ama yazim buraya hali hazırda full int charım,

cold-light nuker + full uplu fire nuker şu anda sword skiller buff lar full 1 lvl sora (56) spear olacak ve kıralına bi nuke bi lion çekecem. hazırda 4k sp farmda amaçlanan sp 16k fix
  • 6
  • bu arada konuyu iyice inceledimde nekadar çok 6 diye (cold blade) var bu aradaşlarla kapışmak isterdim açık konuşmak gerekirse cold blade hali içler acısı ve sürekli yatırdığım artık hunter thef hiç fark etmez gördüğümde korkmadan daldığım tek build
  • bitti abi bitti sağolsun herkeste katılımcı ruh war dı hatta bazı arkadaslar dayanamayıp
    yorumcu ruhlarını da kattılar buradan herkese cok tesekkür ediyorum.

son sözler bunlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.