Şimdi Ara

ANKET : 215 / 50 R 17 Ebatlarındaki hangi yaz lastiği ? ALINDI. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
4.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

ANKET : 215 / 50 R 17 Ebatlarındaki hangi yaz lastiği ? ALINDI.

(En Son Oy Tarihi: 20.1.2025)
Giriş
  • O ebatta Falken kullanıyorum ve çok memnunum.

• VoLKaN067 kullanıcısına yanıt

Önceki ze914 idi şuan güncel ze310 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willian

Önceki ze914 idi şuan güncel ze310 var

Peki Falken Ziex ZE310 Ecorun mu ? Yoksa Dunlop FM800 mü ? Aynı fabrikadan çıkan iki marka/model ?

• Ankete Dunlop SP Sport FM800 XL seçeneği eklenmiştir.

• VoLKaN067 kullanıcısına yanıt

Dunlop denemedim bişey diyemiyeceğim. Ancak fm800 kullanan yok da diğer modellerinden memnun olan yok dunlopun ben o yüzden falken tercih ettim. 2021 model ze310 modelini 598tl ye almıştım n11 üzerinden.

Birazcık bütçe çıkabilirseniz hankok Ventus prime 3 tavsiye ederim kendi aracım Ford focus 2.5 kasa da kullanıyorum memnunum. Ancak boyut büyüyünce fiyat farkı çok oluyor ze310 ile arasında.

• Willian kullanıcısına yanıt

Çok yakın bir zamanda 215/50/17 Hankook Ventus Prime 3 Modeli için 895 TL fiyat almıştım. Bu seçeneğide ankete ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 5 Ağustos 2021; 18:8:53 >
  • Güncel..

• Sava 66 db, sessizliği nasıldı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EKE58

Sava 66 db, sessizliği nasıldı?

2013 Peugeot 308 aracımda vardı 205 50 R17 sava intensa uhp2 ben çok memnun kaldım , sessizdi zaten sert lastik değil ve yol tutuşu güzeldi beni hiç tedirgin etmedi

2012 Fiestada Falken kullandım yağmurlu havada düz giderken kızakladı araba bir kaç kez de köprü üzerinde kaydı ben sevmedim o lastiği ortalama bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 7 Ağustos 2021; 9:2:42 >
  • Güncel…

• Güncel…

• Falken yakit e olmasi kötü olmuş,Kusur olmaz problem olmaz diyodum ama baya fark var e ile A veya B arasinda izle derim
    https://www.youtube.com/watch?v=qEuGBSFyfJE&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Falken yakit e olmasi kötü olmuş,Kusur olmaz problem olmaz diyodum ama baya fark var e ile A veya B arasinda izle derim

Falken Ecorun Serisi hem çok popüler hem de çok tercih ediliyor ama o fiyat bandında (Biraz aşağısı veya yukarısı) ankette de bulunan daha iyi lastikler esasen var. Aklımda şimdilik Sava veya Lassa (Türkiye şartlarına uygun olarak üretilmesinden dolayı) yatıyor. Daha zamanım var, araştırmaya devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Falken yakit e olmasi kötü olmuş,Kusur olmaz problem olmaz diyodum ama baya fark var e ile A veya B arasinda izle derim

Falken Ecorun Serisi hem çok popüler hem de çok tercih ediliyor ama o fiyat bandında (Biraz aşağısı veya yukarısı) ankette de bulunan daha iyi lastikler esasen var. Aklımda şimdilik Sava veya Lassa (Türkiye şartlarına uygun olarak üretilmesinden dolayı) yatıyor. Daha zamanım var, araştırmaya devam. Bu arada video çok faydalı 

• Güncel…

• Güncel…

• Goodyear Eagle Sport TZ nasıldır arkadaşlar ? Hakkında pek yorum bulamadım ama olumsuz yorumlar biraz daha fazla gözüktü bana.

• Güncel…

• Aldığım güncel fiyatlar : 15.09.2021

*Bridgestone Turanza T005 XL - 1090 TL - 8 Taksit

*Lassa Driveways XL - 850 TL - 8 Taksit

*Goodyear Eagle Sport XL - 875 TL - 8 Taksit

*Sava İntense UHP 2 XL - 675 TL - 8 Taksit

• Anket güncellenerek seçenekler azaltılmıştır. Birden fazla seçim yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.