Şimdi Ara

ANKET DOLDURARAK NASIL PARA KAZANILIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ANKET DOLDURARAK NASIL PARA KAZANILIR?

Anket doldurarak para kazanmak için ihtiyacınız olan en önemli ve temel şey elinizin altında internet bağlantısı olan bir bilgisayarın olmasıdır. Üye olduğunuz anket siteleri üye olurken girmiş olduğunuz bigiler doğrultusunda anketler doldurmanızı ister. Yani sizin üye olurken kullandığınız bilgileri referans alarak bu bilgilerle uyuşan anketleri size göndererek doldurmanızı ister.

Buradan anladığınız gibi ne kadar çok anket sitesine üye olursanız o kadar çok para kazanmanız mümkün olacaktır. Ancak anket sitelerine üye olurken dikkat etmeniz gereken ve sizi en çok ilgilendiren şey ödemeler konusunda sıkıntı yaşayıp yaşamadığınızdır. İnternette bu konuda bir çok araştırma yapıp bu siteleri arayıp bulabilirsiniz. bu işten bir an önce para kazanmak istiyorum diyorsanız ANKET LİSTESİ (TIKLA) adlı eğitim kitabını satın alarak hem bu işin inceliklerini öğrenir hem de bu alanda hizmet veren sitelerin isimlerine toplu olarak ulaşabilirsiniz.

Anketler de Ne Gibi Sorular SoruluyoR ?

Oturduğunuz ev kira mı sizin mi?
    En son bilgisayarınızı ne zaman aldınız?
    Sağlık probleminizin olup olmadığı,
    Baş ağrısı çektiğinizde hangi ilacı kullanırsınız?
    Hangi marka cep telefonu kullanıyorsunuz?
    Kullanıdığınız cep telefonu kameralı mı?
    Kullandığınız internetin hızı ne ?
    LCD televizyonunuz var mı?
    Evinizde kaç kişiyle beraber yaşıyorsunuz?
    Yılda ne kadar kazanıyorsunuz?
    Medeni durumunuz nedir?
    Lens kullanıyor musunuz?

Sizlere yukarıda ki sorulara benzer bir çok soru içeren anketler gönderilecek. Bu anketlerin içeriği sizin anket sitesine üye olurken girmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda olacak. Bütün üyelerin ilgileri sisteme kayıtlı olduğu için herhangi bir anket konusu ve şartları girildiğinde otomatik olarak sistem uygun üyeleri seçerek mail adreslerine bu anketleri yollayacak. Size gönderilen mailde doldurmanız istenilen anketin kaç dakika süreceği ve bu anketin tamamını doldurmanız durumunda ne kadar para kazanacağınız bilgileri de yer alacaktır. Kendinize göre bir değerlendirme yaparak size gönderilen anketleri doldurup gönderebilir ya da doldurmayabilirsiniz. Bu işten çok para kazanmak istiyorsanız daha fazla anket doldurmanız gerektiğini unutmayın.

Yukarı da size anket listesi diye bir kaynak önermiştim. Eğer bu üründen başka bu konuda size yardımcı olabilecek bir kaynak var mıdır diye sorarsanız aşağıda listelediğim ürün sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Anket doldurarak Para Kazanma Konusunda Faydalanacağınız Kanyaklar

Anket Doldur Para Kazan >>>> İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLA

Anket Param >>>>İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLA

Anket Bankası >>>>İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLA

Anket Kazançları >>>> İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLA

Anket Secret >>>> İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLA

Anket Master >>>> İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eastblood5553 -- 12 Haziran 2013; 8:49:48 >

• kazanç durum ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
  • yukarı da sıralamış olduğum ürünleri incelerseniz kazançlar hakkında daha tatmin edici bilgiler bulabileceksinizdir. anket doldur para kazan sistemi uluslararası alanda kabul görmüş etkili bir kazanç yöntemidir.
  • boş işler bunlar
  • Tüm bu kitaplara para vermeniz gerek yok. Anket kitabı için tıklayın >> bedava anket siteleri listesi indir
  • kalennder K kullanıcısına yanıt
    siteye trafik oluşturmak için iyi bir yöntem ;)
  • Gençler NAPOLYON U TAVSİYE EDERİM.Site güvenilir.yaklaşık 10 yıl önce temelleri atılmış bir proje(önceki adı süperteklifti). Bugüne yurt içi ve yurt dışı üyelerine toplamda 342,000 tl ödeme yapmış. ben de kullanıyorum sistemde bir sorun yok.Gelen anketleri yaparak,reklam maillerii okuyarak,fırsatları değerlendirerek,bilgi yarışmalarına katılarak vs. "nap" biriktiriyosunuz.Bu naplar 100000 olunca banka hesabınıza 100 tl olacak şekilde yatıyor. Tabi siz bu napları farklı şekillerde de değerlendirebilirsiniz örneğin TRENDYOL dan alışveriş yapabilirsiniz veya milli piyango bileti alabilirsiniz tamamen size kalmış.
    paranın hızlı bir biçimde birikmesi için sitede aktif zaman geçirmeniz önemli.Çünkü bazen kısa süreli yarışmalar oluyor:örneğin bu yılın oscarını kim alacak şeklinde bir tahmin yarışması vardı.Tahmini doğru olan kişilere ödül puan,sinema bileti vs. vermişlerdi.Bunun gibi çok yarışma oluyor.Zaten site sosyallik ve eğlence üzerine kurulmuş.
    Puanları hızlı bir şekilde biriktirmek ve daha çabuk kazanmak için size gelen reklam maillerini facebook,twitter vs. gibi aktf sosyal medya hesaplarınızda paylaşın.Ben bunun çok faydasını gördüm.Özellikle üye sayısı fazla olan gruplarda paylaşırsanız geri dönüşü daha çok olur.Ama dediğim gibi mail adresinizi sürekli takip edin,anketleri kaçırmayın ,sitede aktif olun,her konuda fikir beyan edin bu sayede daha çabuk kazanırsınız.
    Sanırım insanların aklındaki en büyük soru ödeme alabilir miyim konusu.O konuda rahat olun arkadaşlar.Şurada Garanti Bankasına yapılmış ödeme dekontları var.Bakıp inceleyebilirsiniz.Kolay gelsin herkese..
    <<<<www.napolyon.com/odeme-kanitlari>>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinato88 -- 22 Temmuz 2014; 15:28:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende başlığı yanlış okudum. Dolandırılarak nasıl para kazanılır sanmıştım
  • Anket doldurarak para kazanma konusunda şu siteye bi girip bakın bence:www.anketdoldur-parakazan.org
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.