Şimdi Ara

*** AnKeT *** En İyİ Oto Gaz (LPG) Hangisi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
544
Cevap
6
Favori
383.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki

*** AnKeT *** En İyİ Oto Gaz (LPG) Hangisi

(En Son Oy Tarihi: 3.11.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: zanaks

quote:

Orijinalden alıntı: antikariyer

quote:

Orijinalden alıntı: Thunder 06

Aygazın gazı güzel yalnız kışın sıkıntı yapıyor katkıdan dolayı,katkı bal gibi olup enjektörlerin aç kapa yapma işini zorlaştırıyor ve sonra da rölanti ve tekleme sorunları baş göstermeye başlıyor ben 4 yıldır aygaz ağırlıklı gaz kullandım ama bu kış -10 ve daha soğuklarda tekleme ve istop etmeler baş gösterdi sorun katkıda çıktı.Ama gel gelelim havalar ısınınca yine aygaza devam edeceğim çünkü performans ve menzil olarak gayet memnundum.30.000kilometrede gaz filitresini değiştirdim filitre temizdi yani katkı sıcak havada faydalı ama soğuklarda benim araca sıkıntı yaptı,iyi forumlar.

lada samara aracıma ilk defa aygazdan euro lpg aldım hiç teklemeyen ve istop etmeyen araç sürekli istop etmeye başladı,sorunu çok aradık bulamadık bir türlü,aygazdan olabileceği hiç aklıma gelmemişti taki bu mesajınızı okuyana kadar?

arkadaşlar dün aygazdan gaz aldım araba teklemeye başladı.

soğuk havada katkılı gaz almayın.milangaz alın hiç tekletmez.ben de aygaz alıyordum ama havalar ısınıncaya kadar almıycam.araba tekler ve sto eder.tecrübeyle sabittir.

• Valla ben 2 yılı aşkın süredir Shell kullanıyorum hiç bir şikayetim ve sıkıntım yok. 75 litre gaz ile 1000 km yol gidiyorum. Hız yaparsam da 85 litre civarı gidiyor. Tabi şehir dışı, otoyol tüketim değerleri bunlar. Şehir içinde de en son bugün gaz aldım. 30 litre ile 300 km gitmişim
  • Dün itibariyle tekrardan katkılıya dönüş yaptım kasıma kadar katkılıya devam,bana göre gerçekten faydası var bugün aracımın motor sesinin baya bir azaldığını farketttim aynen benzinli gibi,kışa da katkısızla devam edeceğim(kış lastiği tak katkılıyı bırak kış lastiği çıkar katkılıya devam gibi bir şey gerçi hala kışlıkları sökmedim ama ).Ilıman -5'dereceyi geçmeyen bölgelerde katkılının sıkıntı yapmayacağı kanısındayım,yani deniz boyu olan bölgeler yaz kış katkılı gaz sıkıntısız kullanabilirler.
  • ben bu istasyonların depo yu doldurma olayını anlayamıyorum. 34 lt depom var. po da 34,75 lt doldurdular nasıl başardılarsa. opette 28 lt de duruyor. bu nedir anlamadım gitti. gaz alalım derken hava gazı mı alıyoruz anlayamadım...
  • ayrıca 1.4 oto. c3 ile denedim şehir içinde % de 15 lt otogaz tuketıyorum. bu nasıl bir harcamadır kafam basmıyor. sordugum baskaları bana 8 9 litreden bahsediyor çıldırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fehnw

ben bu istasyonların depo yu doldurma olayını anlayamıyorum. 34 lt depom var. po da 34,75 lt doldurdular nasıl başardılarsa. opette 28 lt de duruyor. bu nedir anlamadım gitti. gaz alalım derken hava gazı mı alıyoruz anlayamadım...

kardeş pompa basıncından farkedebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

ben bu istasyonların depo yu doldurma olayını anlayamıyorum. 34 lt depom var. po da 34,75 lt doldurdular nasıl başardılarsa. opette 28 lt de duruyor. bu nedir anlamadım gitti. gaz alalım derken hava gazı mı alıyoruz anlayamadım...

Bende de aynısı oluyor ama basınçtan bu kadar fark yapmaması lazım.
  • Petrol Ofisi / PO gazı kullanıyorum, gayet de memnunum... Ama bunun dışında, özellikle de uzun yolda PO'nun yanında gaz tercihlerim, Shell ve Total de oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

quote:

Bende de aynısı oluyor ama basınçtan bu kadar fark yapmaması lazım.

ben kesinlikle katakulli oldugunu düşünüyorum. kesinlikle buna ınanıyorum. nasıl bir basınçtır ki 8,5 litre ekstradan gaz doldursun. ben bir arkadasın yazdıgı taksicilerin aldıgı yerden olayına kesınlıkle katılıyorum. kesinlikle yemegı kamyonucunun yediği yerden yıceksın gazıda taksıcının aldıgı yerden...

• bp otogaz kullanan yokmu?
  • full lpg kullanıyorum bence iyi.
  • Aygaz yada Milangaz
  • en son petline istasyonundan indirimli mogaz aldım,iyi gibi geldi bana,36 lt ile araç işe git gel için full izmir şehieriçi çok kısa mesafede kullanılıyor şu an 340 kmyi devirdi her an biter herhalde,tabi az miktardada benzin tüketimi var 10 liralık civarı.
  • Arkadaşlar Milangaz otogaz hangi benzin istasyonların da satılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuStafA.A

Arkadaşlar Milangaz otogaz hangi benzin istasyonların da satılıyor ?

moil ve kadoillerde satılıyor olması lazım..ankarada öyle..
  • Mogaz çekişi iyi olabilir ama filtre düşmanı ben 3 kere filtre tıkama olayı oldu ve vazgeçtim
  • lpg filtresinin tıkalı olması ne gibi sorun yaratıyor? nerden anlıyoruz değiştirilmesi gerektigini. ustaya sürekli değiştirelim dememe rağmen değiştirmiyor daha bişey yoktur filtrede diye. 12000 km oldu.

ben PO gaz kullanıyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgeturk -- 1 Nisan 2012; 21:44:41 >
  • akpet aygaz ve shell oto gazın da aracım da kıs ayların da erken calısma aldıgım litreye göre yaptıgım km 8 yıldır tam cıkmak ama diyer markalarda bunu kac defa denedigim halde ne km yaptıgım yol tam cıktı ne de rolanti ayarım düzgün calıstı adii marka gazlar karburatörlü arabada cok belli eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeturk

lpg filtresinin tıkalı olması ne gibi sorun yaratıyor? nerden anlıyoruz değiştirilmesi gerektigini. ustaya sürekli değiştirelim dememe rağmen değiştirmiyor daha bişey yoktur filtrede diye. 12000 km oldu.

ben PO gaz kullanıyorum artık

sokulup bakılıyor tıkalı olan filtreyi szi bile kolaylıkla anlayabılırsınız. Zararı başta enjektörler sonra regülatör vs hepsi bozulmaya başlıyor o yuzden sakıncalı dıyorum
  • valla hocam iyi kötü ayrımı yapamıyorum nerden ucuz bulursam ordan yapıştırıyorum artık,istasyonunda şekli şemali düzgünse alıyorum.izmirde aygaz 2.62 shell 2.68 milangaz 2.59 vb fiyatlar,2.49dan mogaz iyi geldi,bu arada 350 kmde bitti full şehir içi 4 km git 4 km işe gelgit kullanıyorum,36 lt ile 350 km azda benzin tüketimim var,zaman zaman arabada oturup zaman geçirdiğimde oldu kalorifer açarak,bence focus için iyi bir değer.yaptığımız muhabbeten utanıyorum artık 3 kuruş az yaktı fazla yaktı ne biçim bi ülkede yaşıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.