Şimdi Ara

ANKET --- GM Dıscovery vs Lumıa 520 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WP seviyorsan tabii ki 520 al.
  • 520 cok kalin ufak ekranli oyuncakcgibi birsey kamerasinin flashi bile yok discovery diyorum

• Lumia 520

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • discovery
  • Harika blr anket olmuş, benlmde Lumia 520 alasım geldi , bende 500 tl yi fazla geçmeyecek bir telefon alacaktım, Ama hi.ç Lumia 520 düşünmemiştim. Discovery de forumda çokk sözü edildiği için düşünoyordum . Hep Samsun ace 2 düşünmüştüm.

• 520
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi34i

Harika blr anket olmuş, benlmde Lumia 520 alasım geldi , bende 500 tl yi fazla geçmeyecek bir telefon alacaktım, Ama hi.ç Lumia 520 düşünmemiştim. Discovery de forumda çokk sözü edildiği için düşünoyordum . Hep Samsun ace 2 düşünmüştüm.

Bunlar yokken nokia vardı.Öncelikle discovery nedir abi ya? 600 lira parayı çin malı telefona nasılda güvenip veriyor forumdakiler onu anlamıyorum kusura bakmayın eleştirmek gibi olmasın ama ucuz etin yahnisi yavan olur Lumia 520 hem kasası hem marka hem işletim sistemiyle önde bir telefon.Sadece kasası ve nokia olması bile almak için yeterli sebeptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 3 Eylül 2013; 2:43:36 >

• Nokia lumia 520 :)
  • Guncel.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.