Şimdi Ara

[ANKET] Hangi Kategoride İndirim İstersiniz? [Black Friday Kampanyası için]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Black Friday yaklaşıyor. Birçok sitede süper indirimler ve kapmanyalar olacak her sene olduğu gibi. Biz de sizin için bulduğumuz fırsat ürünlerini listeleyeceğiz. Tabii ki donanımhaber üyelerini tanıyoruz, yani geçekten iyi indirimleri size sunmaya çalışacağız. :) Bu amaçla belirli kategorilere yoğunlaşmak istiyoruz. Sizden de hangi kategorilere ilgi duyduğunuzu yazmanızı istiyoruz. En çok ilgi gören kategorilerde Black Friday fırsatlarını listeleyeceğiz. Teşekkürler.

Örnek kategoriler:
    Quadcopter/Drone
    RC Araba/Tekne
    Aksiyon kameraları
    Akıllı Saatler
    Sanal Gerçeklik VR Gözlükleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YurtdışıAlışverişRehberi -- 19 Kasım 2015; 13:06:51 >

• Android tv box
    Gelmesi yasaklı ama telefon
    Akıllı saat olmasada eski analoğ ve digital saatler
  • black_67 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, ilk yorum için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YurtdışıAlışverişRehberi

Black Friday yaklaşıyor. Birçok sitede süper indirimler ve kapmanyalar olacak her sene olduğu gibi. Biz de sizin için bulduğumuz fırsat ürünlerini listeleyeceğiz. Tabii ki donanımhaber üyelerini tanıyoruz, yani geçekten iyi indirimleri size sunmaya çalışacağız. :) Bu amaçla belirli kategorilere yoğunlaşmak istiyoruz. Sizden de hangi kategorilere ilgi duyduğunuzu yazmanızı istiyoruz. En çok ilgi gören kategorilerde Black Friday fırsatlarını listeleyeceğiz. Teşekkürler.

Örnek kategoriler:
    Quadcopter/Drone
    RC Araba/Tekne
    Aksiyon kameraları
    Akıllı Saatler
    Sanal Gerçeklik VR Gözlükleri

Çin firmaları Gearbest, Geekbuying gibi sitelerdeki indirimli ürünlerin de paylaşılması güzel olur. Bu firmalarda Black Friday'de indirime giriyorlar sanırım?

Benim ilgilendiğim ürün kategorileri şöyle:

Dual Boot Tablet,
    Dual Boot TV Box,
    Ev Güvenlik Kamerası
    Ev Güvenlik Paketleri
    Drone,
    Kol Saati

• Evet gearbest, banggood, geekbuying, everbuying gibi birçok çin sitesi büyük kampanyalar yapıyor. Biz de bu sitelerden fırsatları seçip sunmayı düşünüyoruz zaten. Amazon için zaten bir ana konu mevcut, o nedenle biz de çin sitelerine yöneleceğiz. Yorumunuz için teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: YurtdışıAlışverişRehberi

Evet gearbest, banggood, geekbuying, everbuying gibi birçok çin sitesi büyük kampanyalar yapıyor. Biz de bu sitelerden fırsatları seçip sunmayı düşünüyoruz zaten. Amazon için zaten bir ana konu mevcut, o nedenle biz de çin sitelerine yöneleceğiz. Yorumunuz için teşekürler

Teşekkürler. Black Friday 27 Kasım'da olduğuna göre Çin saatine göre 26 Kasım'ı 27 ye bağlayan gece 00:00 da mı başlıyor Çin firmalarında kampanyalar? Amazon'da ABD saatine göre gece mi başlıyor? Saat farkından dolayı kendimi ayarlamaya çalışıyorum :) Dün Geekbuying canlı desteğe sordum anlatamadım derdimi bir türlü, bana henüz zamanına karar vermedik falan dedi :)) Geekbuying'de şimdiden bazı ürünlere Black Friday etiketi koymuşlar, merak ettiğim bazı ürünlerde zaten indirim var görünüyor şu anda, Black Friday olarak etiketledikleri ürünlere 27 Kasım'da bu fiyatlardan daha çok indirim mi uygulayacaklar?

@YurtdışıAlışverişRehberi

• chaturanga C kullanıcısına yanıt
    27 kasımda herhangi bir saatte başlayabillir, sitelere göre de değişir, duyuru yaparlar zaten büyük ihtimalle. [Bu arada çin saati bizden 6 saat ileride, bilmeyenler için]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.