Şimdi Ara

ANKET HANGISI AUUU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

ANKET HANGISI AUUU

(En Son Oy Tarihi: 11.12.2023)
Giriş
    Hocam noldu durumunuza? İtü kktc elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim ayazağadayım umarım yerleşebilmişsinizdir buraya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Yok be hocam olmadı maalesef gazı ee oldu YTÜ TÜ makine olur diyordum o bile olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 5 Kasım 2023; 22:51:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    Niye maalesef diyon hocam memnun değil misin yoksa bölümden

• Hocam karşılaştırma olarak listede YTÜ ve İTÜ varken durum maalesefe gider Şu an hazırlıktayim ve berbat geçiyor eğitimi kötü aynı sinifta dilde 600.olmus arkadaş var hazırlığı öylesine bı senem derssiz geçsin diye gelmiş o bile burada İngilizcem geri gitti diyor gelenlerden anladığım bölüm dersleri iyi veriliyor herkes de zaten uniden sonraki hayatı dusunup öyle devam ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 5 Kasım 2023; 23:2:9 >
    Yapma yaw
    Üni sonrası savunmada sağlam imkanları var onu düşün hocam allah kolaylık versin

• sen çubukta mıydın

Maalesef tercih döneminde bazı kişiler gaziyi YTÜ hatta İTÜ ye bile denk olduğunu iddia ettikleri için çoğu kişi yanıldı

Ben gazi ile iüc denk dediğimde çoğu kişi kendilerince alay ediyorlardı

Gazi'nin tek avantajı Ankara'da SS firmaları bulunması

Yoksa dediğim gibi sıradan bi okul

Ama yine de fena değildir

Mezun olunca umarım iyi yerlerde olursun

• Ah be olm

Hocam gazi eeyi hiç bilmiyorum ama hazırlık kısmı bizde de öyle ben kendim çalışmasam muhtemelen çok az faydalı olacaktı, zaten benden biliyorsun geçen sene bu ne iş falan deyip sonrasında bölümle ilgili olmaya başlayınca sevmeye başladım. Belki çok sıkılırsan kulüplere falan katılabilirsin (gerçi sen çalışıyordun sanırım ama belki bir seçenek) en azından bir şeyler öğrenirsin ve seneye çevren olur.

• Hocam valla bu sene ve yaz tüm zamanım forumda geçti o karşılaştırmayı yapanı hic görmedim bile İyte Gtu ve Gaziyi karşılaştıran çok vardı sadece .YTÜ ve İTÜ gibi okullar rüştünü ispatlamış okullar sonuçta hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 5 Kasım 2023; 23:10:2 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam da dediğin gibi de haftasonu ful çalışıyorum Bir de nasıl çalışıyordun hocam geçen sene BBC 6 minutes English dinleyip beğendiğim cümleleri not alarak gidiyorum hem listening hem reading oluyor ama ben de gram ilerleme yok gibi

Hocam sağlık olsun ama dert değil. Gazi üniversitesi mühendislikte çok önemli bir yere sahip zaten. Bir sürü belge oradan çıktı inanılmaz önemli makaleler ve atıflar da var. Peki teknoloji fakültesi mi mühendislik fakültesi mi

Hocam Spotifyda ingilizce podcastler var onlar yardımcı oldu. Ya da amazon video alıp hoşuma giden bir belgeseli altyazılı izliyordum, writing olarak da "write improve with cambridge" diye bir site var çok yardımcı oluyordu bana.

Gelişim işi bir anda oluyor hocam ben de sağda solda duyunca anlamıyorum diye panik oluyordum ama bölüme geçince sıkıntı olmadan anlayabiliyorum dersi (sadece ilk hafta sürekli yabancı dil dinlemeye alışık olmadığın için yoruluyorsun sonrası hallolur)

Gazi EE de sonuçta ağırlığı olan bir bölüm diye biliyorum iyi ortalaman olur girersin ilk giriş 40kya SS'ye takılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 5 Kasım 2023; 23:24:16 >
  • Omegleye girin vpn ile amerikaya bağlanın hoopp amerikadas8n baby istediğin gibi practise you can do wuhuu

Mühendislik hocam

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Eyvallah teşekkürler hocam  

Hocam itü kktcye girermişsiniz normalde. Ücretli itü kktc tercihi yapmadınız mı? Sıralamanız yetiyor olmalı kaç bin yapmıştınız?

Para hocam tek mesele para  27.975ti siralamam

Gazide üni yurdu çıktı mı bari yoksa ankarada mıydınız hocam? Para olarak bakılınca haklısınız 130bin fazla gibi gözüküyor ama şehir dışında gidip yurt ve yaşama miktarı ile virlikte aynı miktara geliyordu okul fiyatı. Ben istanbulda olduğumdan böyle bir tercih yaptım yoksa aynı şekil İyte veya gtüye gidecektim ben de makine mühendisliği olarak.

KYK yurdundayim hocam ankarali degilin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.