Şimdi Ara

Anket: İnternet Alışverişlerinde Tüketici Alışkanlıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitirme tezimde kullanılmak üzere 4 soruluk bir anket hazırladım. Cevap verebilir, tanıdık forumlarda paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Forum moderatörleri de bu noktada yayına yardımcı olabilirse çok sevinirim:)

Anket oldukça kısa ve kapsamı cok dardır, yurtiçi ve yurtdışı internet alışverişleri konu alınmıştır. Herhangi bir kişisel bilginiz kaydedilmeyecek, anket sonuçları akademik bir çalışmada kullanılacaktır.

http://www.orcunaras.com/anket1.html

• İnternetten alışveriş yapmadım.. Ama sorulara göre cevapladım.. Ayrıca up
  • Son soruyu sıralama şeklinde yaparsan bence daha güzel olur. Sonuçta herkes "5" i işaretler.

Bir de diğer seçenekler sağlandığında müşteri memnuniyeti otomatik olarak sağlanmış olur. Müşteri memnuniyetten kasıt "ve diğerleri" ise mantıklı gerçi.

Kolay gelsin.
  • Aslında anket sadece 1 noktayı ölçmek üzerine hazırlandı.yani 1 soru da sorulsa yeriydi fakat şartlı cevaplar gelmemesi için asıl soru diğer soruların içinde saklandı. Ankette hata olduğu doğrudur ama ölçmek istediğim noktada sorun çıkartmadığı için pek sorun yok.:)

Keşke diğer sayfalara da koyabilsem, sabitlense falan. Dhw de 100 kişi geldi bir günde, burdan daha fazlası gelir sanıyordum:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.