KEŞFETTİĞİM SİTE HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİM. Günümüzde evde boş oturan çoğu insan kolay yoldan para kazanmanın yollarını arar olmuş. Ben de merak ettim araştırdım. Bir sürü sonuç neler neler. Evden iş diyorlar, size link atıcaz sunu bunu yapın 1000 TL atıcaz falan. Arkadaşım hangi devirdeyiz. Birileri birilerini kötülüyor kimisi diğerini kandırmaya çalışıyor... Komik... Bu ülkede yorumlara bakarak ne filme girilir ne site incelenir ne de iş yapılır. Biz araştırmadan, bilmeden ileri geri konusur olmuşuz.
Genel olarak bende baktım internette bir sürü site youtube ta bir sürü tanıtımlar var. Ama bana en ilginç gelen üyelerin koşulsuz şartsız tanıtım yapması oldu. Sonuçta herhangi biri karşılıksız niye tanıtım yapsın ki? Merak ettim tanıtım yapanlar neyden bahsediyor ne anlatıyor diye genç 20li yaşlarda birilerine bile rastladım. Sonra çocuğun bahsettiklerini detaylı olarak inceledim. Benimde ilgimi çekmişti. Alakalı siteyi araştırdım, inceledim reklamsız kaliteli bir site. Baktım adamlar televizyona çıkmış kendilerini anlatmış. Youtube da videoları var. Dikkati mi çeken ve bana güven veren en şaşırtıcı durum ise listelerce örnek ödeme koymuşlar. Tabi ben de üye oldum dayanamadım çünkü güvensizlik yaratacak en ufak bir şeye rastlamamıştım. İsim vermeyecektim reklam gibi olur diye ama anlattıklarımın havada kalmasını istemem. benderimki.com diye bir internet sitesi. Kendi para birimini oluşturmuşlar akçe diye. Çok bir getirisi yok ama boş vakitlerimde gelen anketleri cevaplıyorum onlarda 3lira 5 lira 2 lira değerinde akçe veriyor. Cep telefonuna, banka kartına falan ödeme yapıyor hatta google play itunes falanda var ama kullanmadım o seçenekleri. Genel olarak youtube da karşılıksız tanıtım yapan çucuğun bu hareketine anlam veremezken kendi yazımda kendime cevap oldum. Ne diyeyim tavsiye ederim 2. Ödememi alınca da bildiricem hatta faydam olacaksa linki aşağıda paylaşacağım isteyen bakar.