Şimdi Ara

Anket : Su soğutma ünitesine ne kadar para verilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm işlemcilerle uyumlu bir water bloğu olan, komple bir su soğutma ünitesi, pompası, radyatörü, hortumu ıvır zıvırı, ne kadar para eder hazır almaya kalksam ?

Marka şart değil, performansı iyi olsun, peltier istemez (çok uçuk), montajı kolay olsun, sessizlik ve performans getirsin yeter.

• 300$ Bence tam beni idare edecek bir sisteme veririm cpu yu 0C de çalıştıracak ekran kartını 0C de çalıştıracak
    Hdd lerim çok düşük ısıda çalışacak bir sisteme 300$ veririm
  • 1) Waterbox - Arbiter den el yapımı eşsiz bir soğutma sistemi fiyatını tam bilemiyorum. Ama 300$'dan azdı sanırım
    2) Ergin Ateş Su soğutma - Yine el yapımı. Şu an kendisi sadece blok yapıyor. Set üretimine biraz ara verdi. Fakat yakın bi zamanda yeni modelleriyle karşımıza çıkacak.
    Bu ikisi de piyasadaki oyuncak su soğutmalardan kat kat daha iyi. Biraz extreme istiyorsan Waterbox derim ben. Her zaman 20C nin altında
  • ben iş nedeniyle uraşamadııım için su soutmamı satcam ancak boarda 4vida ile tutuno eeer ERGİN ATEŞ ten klips alırım dersen uygun fiyattan sana veriyim....http://www.susogutma.com/ekip.html

1400lt/h pompa(3 günlük)+bakır tofaş radyatör+davlumbaz+12cm fan+5lt su haznesi+EA water blok+izole ile kaplanmış hortumları
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

300$ Bence tam beni idare edecek bir sisteme veririm cpu yu 0C de çalıştıracak ekran kartını 0C de çalıştıracak
    Hdd lerim çok düşük ısıda çalışacak bir sisteme 300$ veririm

+ birde sessiz olduktan sonra bende veririm sessiz dediğim sıfır ses olmayabiilir ama 19 db sese razıyım...
  • aquarius 3 e 450ytl
    watebox a 300 ytl verdim (sanırım 350 civarında değişecek)
  • Arkadaşlar,ciddi ciddi söylüyorum aquarisun 450 milyon werilecek hiçbir özelliği yok..Ergin abinin rev3 ünün yanında kül tanesi kadar kalır şahsi kanaatim bu benim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exo1905 -- 23 Mayıs 2005, 21:30:14 >
  • Arkadaşlar hepinize teşekkürler fikirleriniz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.