Şimdi Ara

Anlam verilemeyen sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür hiç bir şekilde kasayı açtığım halde görüntü alamıyorum. sırasıyla anlatmak gerekirse.

- kasayı açma tuşuna basıyorum ve kasa açıldıktan 3-4 saniye sonra fanlar normal hızından daha yüksek bir hızda 1-2 saniye hızlanıyor ve ''vuhhh'' diye ses çıkarıp eski haline geri dönüyorlar. Bu esnada fanlar hızlanıp normale döndükten sonra pc reset atıyor kendine hhp compaq 500b mt kullanıyorum ekranda eskiden hp compaq yazısı çıkıyordu bu hızlanma sırasında sonra tekrar press f10 yazısından sonra tekrar hp compaq yazısına dönüyordu.

- şu an monitörü bağladığım halde hiçbir şekilde görüntü gelmiyor, monitör yanıp sönüyor vga bağlıyken fakat hiçbir ekran ışığı felan bile yok ve ne zaman açmaya kalksam sürekli reset atıyor.

- 12v atx'i sökünce kasanın ve işlemcinin fanı hiç olmadığı kadar hızlı dönüyor ama bu seferde ekran kartının fanı çalışmıyor.

sorunun nerde olduğunu ve neler yapabileceğimi nasıl anlayabilirim ? ( harici olarak gigabyte gt430 2gb turbo cache, 4gb ram var, anakartı lga755 intel g41 sanıyorum standart hp compaq anakartı)

• 12v u takmadan sisyemden acilis beklediginoz ic8n tebrik ederim..

Uzay montajda sistemi toplayip ekran kartinida onbordan baglayip deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.